Sacık Hava Sahilleri Doldurdu - Son Dakika
Güncel

Sacık Hava Sahilleri Doldurdu

Sacık Hava Sahilleri Doldurdu

Balıkesir’in tatil bölgesi Edremit Körfezinde artan hava sıcaklıkları sahilleri doldurdu.

27.07.2015 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in tatil bölgesi Edremit Körfezinde artan hava sıcaklıkları sahilleri doldurdu. Gün içinde 40 dereceye yaklaşan sıcaklık nedeniyle vatandaşlar sahillere ve kazdağlarındaki mesire yerlerine akın ettiler.

Bölgeyi etkisine alan sıcak hava dalgası, Ayvalık, Gömeç, Burhaniye ve Edremit ilçelerini etkisi altına almaya devam ediyor. Gün içinde termometreler 40 dereceye yaklaşan sıcaklıkları ölçüyor. Vatandaşlar ise bunaltıcı sıcaklardan kurtulmak için sahillere ve kazdağlarındaki mesire alanlaranı adeta akın ediyor. Ayvalık'ın Sarımsaklı, Burhaniye'nin Ören, Edremit'in Akçay, Güre ve Altınoluk sahilleri yoğun günler yaşıyor. Yetkililer hava sıcaklıklarının önümüzdeki günlerde iki üç ederce kadar artacağını ve bölgede rüzgarlı bir havanın hakim olacağını ifade ediyorlar.

Edremit Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri ise hafta içinde artan sıcaklıklar ve etkili olması düşünülen rüzgar nedeniyle vatandaşların orman içinde çok dikkatli olmaları gerektiğini bir kez daha hatırlatarak en küçük bir duman emaresinin bile ücretsiz 177 Alo Orman Yangını İhbar Hattı'na bildirilmesini istediler. Ekipler ayrıca bölgede ormanlık alanlarda devriye sayısının arttığının da altını çizdiler. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sacık Hava Sahilleri Doldurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement