Saçlarınızı "Sulu" yoruz - Son Dakika
Güncel

Saçlarınızı "Sulu" yoruz

Saçlarınızı "Sulu" yoruz

Saç köklerimizyaşlandıkça canlılığını kaybetmeye başlıyor.

15.11.2012 09:52  Güncelleme: 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu nedenle saçların uzama hızı giderek yavaşlıyor.Sulu Hair, saç köklerini uyaran, saçın daha hızlı uzamasını sağlayan, dökülmesini engelleyen ve saç diplerini besleyen aktif bitkisel içeriği ile saçın mükemmel görünmesinde etkin rol alıyor. Formülündeki ardıç yağı ve mineral yağlar sayesinde saçları hızlı uzatırken aynı zamanda saç tellerini kalınlaştırıyor, hacimli saçlara sahip olmanızı sağlıyor.

New York AMA laboratuvarlarında test edilip dermatologlar tarafından onaylanan"Sulu Hair"ilehızlı uzayan, dolgun, canlı, ışıltılıve sağlıklı saçlara kavuşacaksınız.

Kadınlar ve Erkekler için uygun olanSulu Hair'ıkullanmaya başladığınız andan itibaren saçlarınızın çabuk uzadığını, saç tellerinizin kalınlaştığını ve saçlarınızdaki canlılığı hissedeceksiniz. Saç derisini besleyen ve saça parlaklık katan özel formülü ile tüm saç tipleri için uygun olup saçınızın mükemmel görünmesinde ve hacmini geri kazanmasında etkili oluyor.İnce telli saçlarınızı saklamak ya da saç dökülmesini engelleyici sentetik ürünlerin istemeyen yan etkilerine maruz kalmak yerine, bu olağanüstü formüle sahip doğal ürün Sulu Hairile saçlarınızın mükemmel görünümüne yeniden kavuşabilirsiniz.

Günde sadece iki dakika uygulayacağınızSulu Hair ile muhteşem saçlara sahip olacaksınız.

Saçınızı güçlendirmek, hızlı uzamasını sağlamak, ve hatta dökülmesine karşı daha etkili bir çözüm elde etmeniz için ihtiyacınız olan tek şey, kullanımı son derece kolay olan Sulu Hair saç bakım losyonunu saçlarınıza uygulamak. Sulu Hair şişesini iyice çalkaladıktan sonra parmak uçlarınız ile saç diplerinize nazikçe masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Maksimum etki için günde 1 kez uygulayın ve sonrasında gözlerinize inanamayacaksınız.Sulu Hair kullanımından itibaren 2-3 hafta içinde gözle görülür etkiler sunmaya başlar.

ABL Kozmetik tarafından Amerika'dan ithal edilen"Sulu Hair" ürününeyetkili eczanelerdenveya www.suluhair.com.tr sitesinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Saçlarınızı 'Sulu' yoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement