Saçlı Tekstil, Feshane Adıyaman Tanıtım Günlerinde - Son Dakika
Güncel

Saçlı Tekstil, Feshane Adıyaman Tanıtım Günlerinde

Saçlı Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. Feshane'de gerçekleştirilen Adıyaman Tanıtım Günlerine katıldı.

27.09.2014 10:01  Güncelleme: 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saçlı Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş, Feshane'de gerçekleştirilen Adıyaman Tanıtım Günleri'ne katıldı. Saçlı Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cüneyt Saçlı, amaçlarının ekonomiye katkı sağlamak ve işsizliğe bir nebze de olsa çözüm üretmek olduğunu söyledi.

Battaniye, kilim, pike gibi tekstil ve halı sektörlerindeki ürünleriyle adından söz ettiren Saçlı Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş, Feshane'de düzenlenen Adıyaman Tanıtım Günleri'nde yerini aldı. Binlerce kişinin ziyaretine uğrayan tanıtım günlerinde Saçlı Gurup standına da ilgi büyük oldu. Ürünler, renkleri ve yöresel desenleriyle vatandaşların dikkatini çekerken, firma yetkilileri de ürünlerini tanıtmaya çalıştı. Saçlı Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cüneyt Saçlı, "1993 yılında elyaf, silikon imalatıyla bu işe başladık. 1997 yılında da Saçlı markasıyla piyasaya girdik. 2003 yılından bu yana da rejenere dediğimiz geri dönüşümlü iplik yapmaya başladık. Bu ipliklerin özelliği ise tekstil atıklarını işlemden geçirerek tekrardan iplik yapıyoruz. İmalatımız da Uşak'ta ancak Sultangazi'de de merkezimiz var. Üretim ve pazarlama aşamalarını kardeşler olarak yapıyoruz" dedi.

"Anadolu'nun her tarafından müşterilerimiz var" diyen Saçlı, yurt dışına da çalıştıklarını söyledi. Saçlı, amaçlarının ekonomiye katkı sağlamak, işsizliğe bir nebze de olsa çözüm üretmek olduğunu dile getirerek, kaliteleri, desenleri ve rengarenk ipliklerinden dolayı halkın beğenisini topladıklarını söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Saçlı Tekstil, Feshane Adıyaman Tanıtım Günlerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement