Şadan Kalkavan Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şadan Kalkavan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Sercan SAPANATAN Mustafa AKIN İstanbul-DHA Çarşamba günü vefat eden Fenerbahçe Yönetim Kurulu eski üyesi ve işadamı Şadan Kalkavan'ın cenaze töreni Mimarsinan Cami'inde yapıldı.

13.03.2015 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sercan SAPANATAN Mustafa AKIN İstanbul-DHA

Çarşamba günü vefat eden Fenerbahçe Yönetim Kurulu eski üyesi ve işadamı Şadan Kalkavan'ın cenaze töreni Mimarsinan Cami'inde yapıldı. Şadan Kalkavan'ın naaşı öğle namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defneldi. Yoğun katılımın olduğu cenazeye TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve TFF Yönetim Kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı Ali Şen, Galatasaray Kulübü Başkanvekili Abdurrahim Albayrak, Galatasaray Kulübü eski Başkanı Adnan Polat, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Cumhurbaşkanı Danışmanı ve eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan'ın yanı sıra futbol, iş, politika ve sanat camiasından bir çok isim Şadan Kalkavan'ın son yolculuğunda Ataşehir Mimarsinan Cami'inde hazır bulundu.

Cenaze namazı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Danışmanı ve eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım "Şadan bey ülkemizin yetiştirdiği önemli bir denizci işadamıydı. Aynı zamanda futbol camiamız içinde önemli bir isimdi. Şadan Bey hayatı boyuncu hem ülkemezin denizcilikte gelişimi için ve dünyada söz sahibi olması için çok çalıştı. Fenerbahçe içinde önemli katkılar yapmış bir isimdi. Çok değer verdiğimiz iyi bir insandı. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Yakınlarına da ve futbol camiasına da baş sağlığı diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şadan Kalkavan Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement