SADED Başkanı Andı, Belediye Başkanı Ünver'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

SADED Başkanı Andı, Belediye Başkanı Ünver'i Ziyaret Etti

SADED Başkanı Andı, Belediye Başkanı Ünver\'i Ziyaret Etti

SADED Yönetim Kurulu Başkanı, Araştırmacı-Yazar Tahir Fatih Andı, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

07.02.2017 09:32  Güncelleme: 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir'de Nevşehir İl Müftülüğü bünyesinde görev yapan personele konferans vermek için Nevşehir'de bulunan Sanat Düşünce Eğitim Derneği (SADED) Yönetim Kurulu Başkanı, Araştırmacı-Yazar Tahir Fatih Andı,  SADED'in çalışmalarına ilişkin çeşitli bilgiler aktardı.

Yahyalı ilçe Belediye Başkanı Esat Öztürk'ün yanı sıra Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk'ün de hazır bulunduğu ziyaret de konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi ve misafirlere teşekkür etti.

Daha sonra Sanat Düşünce Eğitim Derneği (SADED) Yönetim Kurulu Başkanı, Araştırmacı-Yazar Tahir Fatih Andı ziyaretin anısına, yazdığı çeşitli eserleri Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e imzaladı.Belediye Başkanı Ünver'de geçtiğimiz günlerde yayımladığı 'Damat İbrahim Paşa ve Nevşehir' isimli kitabını imzalayıp, SADED Başkanı Andı' ya takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SADED Başkanı Andı, Belediye Başkanı Ünver'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement