Sadef 10. Yıl Şölenine Hazır - Son Dakika
Yerel

Sadef 10. Yıl Şölenine Hazır

Sadef 10. Yıl Şölenine Hazır

Samsun Dernekler Federasyonu’nun (SADEF) Yüksek İstişare Toplantısı yoğun katılımla İstanbul’da gerçekleştirildi.

28.01.2015 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Dernekler Federasyonu'nun (SADEF) Yüksek İstişare Toplantısı yoğun katılımla İstanbul'da gerçekleştirildi.

İstanbul Fatih Damak Pide Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Eren, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz, KASTOB Genel Başkanı Hasan Ekşi, SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşçı, eski Samsunspor Başkanı ve iş adamı Sezgin Gümüş, eski Samsunspor futbolcusu ve Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, eski futbolculardan Semih Yuvakuran, Hasan Vezir, Murat Şimşek, SADEF dernek ve federasyonu başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

SADEF'in Yüksek İstişare Toplantısı'nın ana gündem maddesi olan 21 Şubat 2014 tarihinde Kağıthane Yahya Kemal Kapalı Spor Salonu'nda saat 19.00'da yapılacak olan SADEF 10. Yıl Kutlaması Büyük Samsun Şöleni hakkında görüş ve düşüncelerini paylaşan istişare heyeti, programın SADEF'e yakışır bir şekilde gerçekleşmesi için yapılması gereken çalışmaları masaya yatırdı.

Konuyla ilgili olarak bilgi veren SADEF Başkanı Yıldıray Baş, şölen için gerekli bütün faaliyetleri masaya yatırarak herhangi bir aksaklığa mahal vermeyeceklerini ve bu konuda da herkese görevler düştüğünü kaydetti.

Baş, "SADEF'in şölenine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da dahil olmak üzere Samsun'un 17 ilçe belediye başkanları, siyasetçiler, bürokratlar, iş adamları katılacak. Ayrıca şölene Tanju Çolak ve arabesk müziğin sevilen sanatçısı Samsunlu Orhan Gencebay onur konuğu olarak katılacak olup, gecede Samsunlu sanatçılar ve Burcu Güneş konser verecek" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sadef 10. Yıl Şölenine Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement