Sadık Erilbaylı Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Sadık Erilbaylı Güven Tazeledi

Sadık Erilbaylı Güven Tazeledi

Kütahya Çiniciler, Fotoğrafçılar ve El Sanatları Esnaf Odası’nın olağan genel kurulunda mevcut başkan Sadık Erilbaylı, tek liste ile girdiği seçimlerde güven tazeledi.

11.01.2014 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Çiniciler, Fotoğrafçılar ve El Sanatları Esnaf Odası'nın olağan genel kurulunda mevcut başkan Sadık Erilbaylı, tek liste ile girdiği seçimlerde güven tazeledi.

Kütahya Çiniciler, Fotoğrafçılar ve El Sanatları Esnaf Odası'nın olağan genel kurul toplantısı, METEM tesisleri Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KUTESOB) Başkanı İbrahim Yiğit'in divan başkanlığını yaptığı olağan genel kurul toplantısına, Saadet Partisi Kütahya Belediye Başkan Adayı İsmail Tunca, oda başkanları, üyeler ve çok sayıda davetli katıldı.

Toplantıda konuşan Kütahya Çiniciler, Fotoğrafçılar ve El Sanatları Esnaf Odası Başkanı Sadık Erilbay'lı, esnafa hizmet vermek için var güçleriyle çalıştıklarını ve üyelerin sorunlarıyla yakından ilgilenerek son 4 yıllık dönem içerisinde faydalı çalışmalara imza attıklarını söyledi.

2010 yılında Uluslararası Çini ve Seramik Sempozyumu düzenleyerek çini sanatın uluslararası platformda tanıtmaya çalıştıklarının altını çizen Erilbaylı, Esnaf ve sanatkarların işyerlerine daha yakın olmak amacıyla Şevelli İş merkezinde odaya ait açtıkları şube ile üye esnafın ayağına hizmet götürdüklerini kaydetti.

Esnafın son günlerde ciddi sıkıntı içinde olduğunu anlatan Başkan Erilbaylı, "Esnaf sanatkarlarımız son dönemlerde çok zor günler geçirmektedir . Yapılan gezi parkı olayları ve operasyonları esnafımızı olumsuz yönde etkilemiştir. Bir çok esnaf ve sanatkarımız sıkıntılı günler geçirmektedir bu nedenle esnafımız bir nebze rahatlamak için esnafın kredi borçlarını ödeyemedikleri BAĞKUR sigorta ve vergi borçlarını tekrar yapılandırarak faizlerin silinmesi esnafımıza rahat bir soluk aldıracaktır. Ayrıca Kütahya'mızda çevre yolu üzerinde çini ve el sanatlarının rahatça satılabileceği dinlenme tesisleriyle çini sanatının vitrini olan çiniciler çarşımızın tekrar güzelleştirerek cazibe merkezi haline getirilmesi gerekmektedir. Bunun yanında Kütahya ya gelen protokole ve misafirlerimize çini sanatını göstermek ve yeni tasarımlarla çinicilerimizin tasarımlarını göstermek amacı ile yeni yaşayan çini müzesi oluşturabilmek için Kütahya'mızın merkezinde sosyal tesisin yapılması gerekmektedir" ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Kütahya Çiniciler, Fotoğrafçılar ve El Sanatları Esnaf Odası Başkanı Sadık Erilbaylı'nın hazırladığı tek liste ile seçime gidildi. Erilbaylı, delegelerin oyunu alarak güven tazeledi. Yeni yönetim'de Hüsnü Cumhur Çubukçular, Mustafa Kerkük, Ali Koşkun, S. Ahmet Yeşil, Halil Serdar ve Kürşat Aydın görev aldı. Odanın denetim kurulu ise İbrahim Kurtul, Mustafa Dumanlar ve Cüneyt Zeki Canatan'dan oluştu. (HD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sadık Erilbaylı Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement