Sadullah Ergin'den "Alevi Hakim" Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Sadullah Ergin'den "Alevi Hakim" Açıklaması

Sadullah Ergin\'den "Alevi Hakim" Açıklaması

İnternete düşen ses kaydında Başbakan Erdoğan'la konuşurken "o hakim Alevi" ifadesini kullanan Sadullah Ergin, özgür Türkiye mesajı verdi.

06.03.2014 14:53  Güncelleme: 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnternete düşen ses kaydında Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'la ilgili bir davada beraat kararı veren hakim hakkında 'Alevi' nitelemesinde bulunan eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, "76 milyon ülke insanının kendisi gibi olabileceğini" söyledi.

'ALEVİ' NİTELEMESİ İLE GÜNDEME GELDİ

Eski Adalet Bakanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Hatay'ın İskenderun ilçesinde özel bir işletmede düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Geçtiğimiz günlerde internete düşen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da doğruladığı ses kaydında Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'la ilgili bir davada beraat kararı veren hakim hakkında 'Alevi' nitelemesinde bulunan eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, AK Parti'nin 11 yıldır bu ülkeye önemli hizmetler yaptığını anlattı.

NET KONUŞMADI

AK Parti'nin gönül dünyalarına giden barikatları ortadan kaldırdığını söyleyen Ergin, 76 milyon ülke insanının kendisi gibi olabileceği, her bir bireyin kendi düşünceleriyle, örfü ve geleneğiyle, dini ve diliyle var olabileceği özgür bir Türkiye için büyük bir mücadele verdiklerini ifade etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sadullah Ergin'den 'Alevi Hakim' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement