Saffet Sancaklı, Kocaelispor'un Efsane Kadrosunu Biraraya Getirdi - Son Dakika
Güncel

Saffet Sancaklı, Kocaelispor'un Efsane Kadrosunu Biraraya Getirdi

Saffet Sancaklı, Kocaelispor\'un Efsane Kadrosunu Biraraya Getirdi

Kocaelispor'un Süper Lig'de fırtına gibi estiği 1990'lı yıllardaki kadrosunda yer alan futbolcular, takımın o dönemki kaptanı Saffet Sancıklı'nın organizasyonuyla İzmit'te biraraya geldi.

28.05.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli spor'un Süper Lig'de fırtına gibi estiği 1990'lı yıllardaki kadrosunda yer alan futbolcular, takımın o dönemki kaptanı Saffet Sancıklı'nın organizasyonuyla İzmit'te biraraya geldi. Sancaklı'nın davetine teknik direktör Güvenç Kurtar da katıldı. Şu anda Bölgesel Amatör Lig'de olan yeşil Siyahlı kulübün eski futbolcuları, Kocaelispor'u eski parlak dönemlerine döndürmek için elbirliği ile çaba harcayacaklarını söyledi.

İzmit'te Teona Otel'de düzenlenen yemekte biraraya gelen eski futbolcular, birbirlerini uzun bir aradan sonra görmenin mutluluğunu yaşadı. Bu buluşmaya, eski başkan Muammer Çelik, Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz, teknik direktör Güvenç Kurtar ile eski futbolcular Mahir Danabay, Soner Alp, Barbaros Kırdar, Yalçın Kıldıran, Bülent Baturman, Levent Kılıçarslan, Mahmut Aydın, Ali Asım Balkaya, Turan Uzun, Bayram Bektaş, Erdal Gürlek, Faruk Yiğit, Kayhan Çubuklu, Ahmet Arslaner, Doğan Baykuş, Aydın Artanlar, Bülent Gürbey, Kamuran Akşar, Emre Numan Bayraktar ve Cem Sinan Vergül katıldı.

MHP'den Kocaeli 1. sıra milletvekili adayı olan Saffet Sancaklı, gecede siyaset konuşmayacağını söyledi. Saffer Sancaklı, Kocaelispor'un amatör kümeye düşmesinin kendilerini üzdüğünü söyleyip, "Bizim şimdi görevimiz Kocaeli'yi yeniden sporun başkenti yapmak ve Kocaelisporumuzu yeniden ayağa kaldırıp, şampiyonluğa taşımak" dedi.

Güvenç Kurtar ise "Kocaelispor'un yeniden nasıl iyi yerlere geleceğini hepimiz biliyoruz. Ben MHP'li değilim ama Saffet'in spor bakanı olmasını istiyorum. Kocaelispor dahil hiçbir takımın borçlanmaması için yasal düzenlemeler yapılmalı. Kocaelispor için her türlü desteği vermeye hazırım" diye konuştu. - İzmitkocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Saffet Sancaklı, Kocaelispor'un Efsane Kadrosunu Biraraya Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement