Safranbolu Belediyesi'nde Bayramlaşma - Son Dakika
Politika

Safranbolu Belediyesi'nde Bayramlaşma

Safranbolu Belediyesi\'nde Bayramlaşma

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Safranbolu ilçesinde partililerle ve Safranbolu Belediyesi personeliyle bayramlaştı.

05.10.2014 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Safranbolu ilçesinde partililerle ve Safranbolu Belediyesi personeliyle bayramlaştı.

Şahin, Safranbolu Belediyesi'nde yaptığı konuşmada, Türkiye'de ilk defa cumhurbaşkanlığı seçiminin huzur içinde geçtiğini söyleyerek, "Partimizin genel başkanının değişmesi, başbakanlık görevini üstlenmesini hiç hissettirmedik bile" dedi.

CHP'nin bunu başaramadığını belirterek CHP'nin 18. Olağanüstü Kurultayı'nda genel başkan adaylarının birbirlerine söylediklerini aldığı nottan okuyan Şahin, "Bizler AK Parti camiası olarak bu partiyi koltuk için kurmadık. Sadece millete hizmet etmek ve hayır duası almak için bu görevlerin içerisindeyiz. Bizde kavgalar olmadı bütün bunlar yapılırken. Partimizin yönetiminde de değişiklikler oldu kamuoyu bunları hissetmedi" dedi.

Karabük ve çevresinde yapılan yatırımlara da değinen Şahin, "Karabük'te 10 yıl önce temelini attığımız katı atık bertaraf tesisi hala bitirilemedi. Çöplerimiz vahşi depolama sistemiyle depolanıyor. 10 yıldır bitmedi. Kim yapıyor bu tesisi? Karabük Çevre Vakfı. Başkanı kim? Vali. Peki yönetimi kim? Başta Karabük Belediye Başkanı olmak üzere ilçe belediyeleri. Bu işin başında vali bey var ama Safranbolu ve Karabük belediye başkanları bunu zorlayacak. Bu çöp sizin çöpünüz. Başta Karabük'ün çöpü" diye konuştu.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin bu konuda hiç bir söylemde bulunmadığını belirten Şahin, "Yahu bu tesisi bir an önce hizmete sokun, etrafa koku yayıyor, kokudan geçilmiyor, sağlığı tehdit ediyor bir an önce bitsin. Siz bu vakfın üyelerisiniz arkadaş. Belediyeler olarak vakfa para vereceksiniz ki bitsin. Bir hükümet olarak 1.5 milyon lira para gönderdik yapılsın diye. Müteahhit işi yarım bıraktı. CHP de müteahhittin işi bırakması yönünde politika takip etti" şeklinde konuştu.

CHP'nin böyle bir tesis için yerin uygun olmadığı yönünde açıklamalarda bulunduğunu, müteahhidin de bundan güç alarak dava açtığını aktaran Şahin, şöyle devam etti:

"CHP buna destek verdi. Şimdi de çıkıp basın toplantısı yapıyorlar, 'Ne buranın hali neden bitirilemedi' diye. Müteahhidi bırakması için teşvik eden kendileri. Müteahhit aldığı ihalenin iptali için dava açar mı? Müteahhidi gaza getirdiler. Burada Karabük'ün çöpü ağırlıklı. Rafet Vergili bu konuda tek söz söylemiyor. Özellikle iki belediye vali beyi sıkıştırmalı. Sorun bir an önce çözülmeli. Ben Karabük milletvekiliyim. Bunları söyleyeceğim. Safranbolu'nun çöpü yanıyor diye duyum aldım. Para yoksa yine destek veririz. Çağdaş şehirleşmenin bir adımıdır bertaraf tesisi. Karabük bu vahşi depolamadan vazgeçmelidir. Ben bu konuyu takip edeceğim." - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Safranbolu Belediyesi'nde Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement