Safranbolu'da Bir Kişiyi Döverek Hastanelik Eden 2 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Safranbolu'da Bir Kişiyi Döverek Hastanelik Eden 2 Kişi Gözaltına Alındı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, önceki gece bir kişiye silah çekerek feci şekilde döven iki kişi, polis ekiplerinin çalışması sonrası yakalandı.

20.08.2015 19:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, önceki gece bir kişiye silah çekerek feci şekilde döven iki kişi, polis ekiplerinin çalışması sonrası yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Safranbolu ilçesinde bir işyerinde şef garson olarak çalışan Serkan T. 100 dükkanlar bölgesinde Özgür D. ve Serkan S. isimli şahıslar tarafından önü kesilerek silahla tehdit edildi. Şahısların silahla ateş ettiği Serkan T. olay yerinden kaçtı. Bunun üzerine şahsın arkasından koşan Özgür D. ve Serkan S. hastane yolunda yakaladıkları Serkan T.'yi feci şekilde döverek hastanelik etti. Kafasından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Serkan T. Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, olayla ilgili titiz bir çalışma yapan Safranbolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili olarak Özgür D. ile Serkan S.'yi olayda kullanılan silahla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Safranbolu'da Bir Kişiyi Döverek Hastanelik Eden 2 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement