Safranbolu'da "Kadın Yasal Hakları Eğitimi Çalıştayı" - Son Dakika
Yerel

Safranbolu'da "Kadın Yasal Hakları Eğitimi Çalıştayı"

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), Etkin Kadınlar Derneği ve Safranbolu Belediyesi ortaklığında "Kadın Yasal Hakları Eğitimi Çalıştayı" yapıldı.

18.05.2015 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), Etkin Kadınlar Derneği ve Safranbolu Belediyesi ortaklığında "Kadın Yasal Hakları Eğitimi Çalıştayı" yapıldı.

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Toplantı Salonu'nda yapılan çalıştayda konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, kadınların sorunlarını aşabilmesi, eğitimleri, istihdamları gibi konularda belediye olarak hizmetler yaptıklarını söyledi.

Kadın dostu belediyecilik anlayışı çerçevesinde hizmete ve desteğe açık olduklarını ifade eden Aksoy, "Kadın Osmanlı'dan bu güne Türk toplumunun temel taşıdır. Bizlerde bu bilinç ve özenle kadınlarımız için Safranbolu Belediyesi olarak çeşitli çalışmalar ve projelerle üzerimize düşen görevi yerine getirmek için çaba sarf ediyoruz. İnşallah paydaş olduğumuz bu önemli çalıştay sonunda da önemli kararların alınacağı ve önümüzdeki süreçte yeni projelerin üretileceği bir çalıştay olacağı kanaatindeyim. Baş tacımız kadınlarımız menfaatine gerçekleştirilecek her çalışmanın arkasında olacağız" diye konuştu.

Çalıştayda, KADEM Başkanı Sare Aydın Yılmaz, KADEM'in toplumsal cinsiyet adaleti yaklaşımı ve kadın sorunlarıyla ilgili çalışmalarını anlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Safranbolu'da 'Kadın Yasal Hakları Eğitimi Çalıştayı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement