Safranbolu'da Mahalle Toplantıları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Safranbolu'da Mahalle Toplantıları Devam Ediyor

Safranbolu\'da Mahalle Toplantıları Devam Ediyor

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, ‘mahalle toplantıları’ kapsamında Cemal Caymaz Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

03.10.2015 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, 'mahalle toplantıları' kapsamında Cemal Caymaz Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Aksoy'un çalışmaları yerinde tespit, vatandaşlarla istişare ve talepleri yerinde alabilmek ve Projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere düzenlediği ve haftada iki gün gerçekleşen mahalle toplantıları Cemal Caymaz mahallesi ile devam etti.

Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin de eşlik ettiği toplantıda konuşan Başkan Aksoy 6 yıldır gece gündüz demeden çalışan bir ekip olduklarını söyledi.

Her mahalleni sorununu bildiklerini ve bu kapsamda çalışmalar yaptıklarını ifade eden Aksoy " 8 Haziran sabahı bir toplantı gerçekleştirdik. Biz bu toplantıları 6 yıldır yapıyor her pazartesi sabahı o hafta içerisinde neler yapacağımızı bir önceki hafta neler yaptığımızı değerlendiriyoruz. 8 Haziran sabahı yaptığımız toplantıda derhal çalışmaları durdurun talimatı verdik. Niye? Çünkü, seçim sonuçları bir koalisyon sürecinin başlayacağını gösteriyordu. Kurulup kurulmayacağını bilemeyiz ancak bizim devletten gelen gelirlerimizde bir azalma meydana gelecek. Bu gelir kaybından dolayı yapmış olduğumuz hizmetlerin müteahhitlerine, işçilerimize paralarını ödeyemeyeceğiz. Ben de yaptığı işlere, hizmetlere işçisine parasını ödeyemeyen bir Belediye Başkanı olmak istemiyorum. Ama sağ olsunlar bir hafta içerisinde Sayın Başbakanımız bir açıklama yaparak belediyelerin borçlarından dolayı yapılan kesintiler yılsonuna kadar yapılmayacak belediyeler kesintisiz paralarını alacaklar şeklinde talimat verdiler. Bu sürede belediyemizin çok büyük gelir kaybı oldu. Kısaca şunu söylemek istiyorum. Hepimizin çoluk çocuğu var, hepimiz elhamdülillah bu ülkede huzur içerisinde yaşamaya devam ediyoruz. Geleceğe daha güvenle bakmak istiyorsanız bu seçimlerde Türkiye'yi Ak Parti aydınlatsın diyorum. Eğer şimdiki gibi bir koalisyon süreci yaşarsak, bildiğiniz gibi koalisyonlardan ülkemiz çok çekti. Bu nedenle birbirinden değerli iki milletvekili adayımız ile yola devam edeceğimizi umuyorum" dedi.

Cemal Caymaz mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalardan da söz eden Başkan Aksoy, çok az bir yerde asfalt çalışmasının kaldığını bununda inşallah yağmur yağmaması durumunda tamamlanacağını, Safranbolu'nun ilk 5 yıldızlı otelinin olacağı bir mahalle olduğunu bu nedenle mahallenin değerinin çok daha yükseleceğini kaydetti. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Safranbolu'da Mahalle Toplantıları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement