Safranbolu'da Protokol Vatandaşlar ile Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Safranbolu'da Protokol Vatandaşlar ile Bayramlaştı

Safranbolu\'da Protokol Vatandaşlar ile Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla dolayısıyla Safranbolu Protokolü gelenekselleşen Eski Çarşı Asmaaltı’nda vatandaşlarla buluştu.

24.09.2015 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurban Bayramı dolayısıyla dolayısıyla Safranbolu Protokolü gelenekselleşen Eski Çarşı Asmaaltı'nda vatandaşlarla buluştu.

Geleneksel Asmaaltı bayramlaşmasına Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, 125. Jandarma Eğitim Alay Komutan İstihkam Kurmay Albay Sedat Arıcan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Özden, Safranbolu İlçe Emniyet Müdürü Musa Kansu, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Geleneksel Eski Çarşı Asmaaltı'ndaki bayramlaşma sırasında konuşan Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, "Bayramlar insanların bir araya geldiği, mutlu olduğu günlerdir. Bizlerde Tarihi Çarşıda her bayram sizlerle bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Öncelikle bu güzel etkinliğin gerçekleşmesinde büyük payı olan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Sizlere de katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah daha nice bayramları birlikte huzur ve barış içerisinde görmek nasip olur. Tüm Safranbolulu hemşerilerimin ve İslam aleminin bayramını yeniden tebrik ediyor, geçtiğimiz günlerde hepimizi acıya boğan şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Asmaaltı'ndaki bayramlaşmanın son bulmasıyla Safranbolu Protokolü Safranbolu İlçe Jandarma Komutanlığını, Alay Komutanlığını, Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Son olarak Hasan Doğan Sevgi Evlerini ziyaret eden Safranbolu protokolü burada kalan öğrencilerin bayramlarını kutlarken bir süre öğrencilerle sohbet etti. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Safranbolu'da Protokol Vatandaşlar ile Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement