Safranbolu'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Safranbolu'dan Kısa Kısa

Safranbolu\'dan Kısa Kısa

Belediye Başkanı Aksoy: "Ramazan ayında havaların sıcak olması nedeniyle çadır kurmayacağız. Onun yerine bir iş yeri kiraladık, vatandaşlarımız iftarlarıı orada yapacaklar"

23.06.2014 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, "Ramazan ayında havaların sıcak olması nedeniyle çadır kurmayacağız. Onun yerine bir iş yeri kiraladık, vatandaşlarımız iftarlarını orada yapacaklar" dedi.

Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazan ayında her gün 700 kişiye iftar vereceklerini söyledi.

İftarların hayır sever vatandaşlar tarafından karşılanacağını ifade eden Aksoy, şunları kaydetti:

"Ramazan ayında toplumdaki dayanışma duygusunu bizde paylaşmaktayız. Sadece ihtiyaç sahipleri değil yaz aylarına geldiği için iş yeri sahiplerinin de dükkanını kapatıp evlerine gidemediği için toplu iftarlara ihtiyaç oluyor. Biz 5 yıl boyunca halkımızın ikram ettiklerini insanlarımıza sunduk. Bu sene biraz daha farklı olacak. Ramazan ayında havaların sıcak olması nedeniyle çadır kurmayacağız. Onun yerine bir iş yeri kiraladık, vatandaşlarımız iftarlarını orada yapacaklar. Ayrıca ramazan ayı boyunca her mahallede iftarlarımız devam edecek."

Belediye Meclisi Toplantısı

Safrabolu Belediye Meclisi olağanüstü gündemle toplandı.

Belediye Meclis Toplantı Salonu'ndaki toplantıda, Koruma Amaçlı İmar Planı Notlarına ilişkin gündem değişikliği ve Emek Mahallesi'nde bulunan özel mülkiyete konu 794 ada 67 parselin satın alınması maddeleri görüşüldü.

Maddeler oy birliğiyle komisyona sevk edildi. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Safranbolu'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement