Safranbolu Tso'dan Özcan'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Safranbolu Tso'dan Özcan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Safranbolu Tso\'dan Özcan\'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Safranbolu TSO Başkanı Ali Sami Acar ve Meclis Başkanı Ahmet Şahin ile yönetim kurulu üyeleri Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na getirilen Tuncay Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

05.03.2015 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Safranbolu TSO Başkanı Ali Sami Acar ve Meclis Başkanı Ahmet Şahin ile yönetim kurulu üyeleri Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirilen Tuncay Özcan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TSO Başkanı Sedat Namal'ın istifasının ardından yönetim kurulu üyelerinin kararı ile Karabük TSO Başkanlığı görevine getirilen işadamı Tuncay Özcan'a gün boyu hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirildi.

Safranbolu TSO Başkanı Ali Sami Acar ve Meclis Başkanı Ahmet Şahin ile yönetim kurulu üyeleri Tuncay Özcan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Karabük TSO Başkanı Tuncay Özcan, ziyarette yaptığı konuşma öncesi Konya'da bu sabah meydana gelen askeri uçak kazası nedeniyle şehir olan pilotlara Allah'tan rahmet ve ailelerine ile TSK'ya başsağlığı dileyerek, " TSO olarak yöremizi hareketlendirecek, canlandıracak, buradaki ekonomiyi ve istihdamı artıracak projelerde birlikte kol kola, el ele hizmet edeceğiz. Güzel olan tarafı bugüne kadar böyleydi bundan sonra'da gerek Safranbolu TSO ve Meclisi ile gerekse Karabük TSO yönetimi ve meclisi hep birbirleri ile samimi ilişkileri olan insanlar. Bu birlikteliğin doğuracağı sinerji Karabük'e 10 numaraya yansıyacaktır" dedi.

Safranbolu TSO Başkanı Ahmet Şahin ise, Safranbolu TSO olarak her zaman Karabük ile iç içe olduk belirterek, " Karabük ve Safranbolu'ya ticaret açısından faydalı neler varsa birlikte el birliği ile yapma gayreti içinde olacağız. Bu noktada yeni göreviniz hayırlı olsun" dedi.

NAMAL'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Karabük Milletvekili aday adaylığı için TSO Başkanlığı görevinden istifa eden Sedat Namal, Tuncay Özcan'ı ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. AK Parti Milletvekili aday adayı Sedat Namal, yönetim kurulu tarafından başkanlığa seçilen Tuncay Özcan'a yeni görevinde başarılar dileyerek, Karabük için üretilen projelerin sonuna kadar takipçileri olacağına ve ortaya koydukları projelerin Karabük'e kazandırılması adına Tuncay Özcan başkanlığında yönetim kurulu üyelerinin gayretli çalışmaları olacağına inandıklarını ifade etti. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Safranbolu Tso'dan Özcan'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement