Safvet Koleji İki Kategoride Dünya Üçüncüsü Oldu - Son Dakika
Yerel

Safvet Koleji İki Kategoride Dünya Üçüncüsü Oldu

Safvet Koleji İki Kategoride Dünya Üçüncüsü Oldu

Kazakistan Milli Eğitim Bakanlığı’nın Kazakistan Teknoloji Enstitüsü’nün desteği ile bu yıl üçüncüsü düzenlediği “Uluslararası İnformatik Asya Pasifik Bilgisayar Olimpiyatı”nın Kazakistan’daki finalinde Özel Nilüfer Safvet Koleji öğrencileri dünya üçüncüsü oldu.

16.04.2015 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kazakistan Milli Eğitim Bakanlığı'nın Kazakistan Teknoloji Enstitüsü'nün desteği ile bu yıl üçüncüsü düzenlediği "Uluslararası İnformatik Asya Pasifik Bilgisayar Olimpiyatı"nın Kazakistan'daki finalinde Özel Nilüfer Safvet Koleji öğrencileri dünya üçüncüsü oldu.

Dünya üçüncüsü olan öğrenciler, okul idaresi tarafından ödüllendirildi. Safvet Koleji Müdürü İsmail Göbül, "Okulumuz 1995 yılından bu yana ilçemizi yarışmalarda ve sınavlarda başarıyla temsil ediyor. 2014-2015 eğitim öğretim yılının Özel Nilüfer Safvet Koleji olarak verimli geçtiğine inanıyoruz. Okulumuz TEOG sınavlarında, sporda ve sanatta olduğu gibi olimpiyat ve proje yarışmalarında başarılı öğrenciler yetiştirmektedir. Okul olarak öğrencilerimizin çok yönlü yetişmesi ve dünyayı tanıması bizim için çok önemli. Ulusal ve uluslararası yarışmalara katılmaya özen gösteriyoruz. Kazakistan'da yapılan olimpiyat da bunlardan bir tanesi. Lise öğrencilerimiz bu yarışmaya katıldılar. 6 ve 7. sınıf öğrencilerimiz projelerini en güzel şekilde sunarak ülkemize madalya kazandırarak, İnegöl'ün ve Bursa'nın gururu oldular" dedi.

Konuşmanın ardından derece alan öğrenciler birer adet küçük altınla ödüllendirildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Safvet Koleji İki Kategoride Dünya Üçüncüsü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement