Sağanak ve Fırtına Etkili Oldu - Son Dakika
Güncel

Sağanak ve Fırtına Etkili Oldu

Aydın'ın merkez Efeler ile Didim, Kuşadası, İncirliova ve Söke ilçelerinde sağanak ve fırtına etkili oldu.

10.11.2016 04:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın merkez Efeler ile Didim, Kuşadası, İncirliova ve Söke ilçelerinde sağanak ve fırtına etkili oldu.

Efeler ilçesi Zafer Mahallesi'nde yağış nedeniyle birçok sokakta yollarda çökme meydana geldi.

Park halindeki bir araç, çökme sonucu oluşan yaklaşık 3 metrelik çukura düştü. Bu araç, Büyükşehir Belediyesi ekiplerince çıkartıldı.

Adnan Menderes Bulvarı, Çine yolu ve Bayındırlık Kavşağı'nda da fırtına yüzünden bazı ağaçlar yollara devrildi. Ağaçlar, itfaiye ekiplerince kaldırıldı.

Bazı evlerin çatıları uçtu

Didim'de, Atatürk Bulvarı'nda bir elektrik direği ve ağaçların devrilmesi sonucu Altınkum'a gidiş yönü bir süre trafiğe kapalı kaldı. Yollarda oluşan su birikintilerinin sürücülere zor anlar yaşattığı ilçede, fırtına dolayısıyla bazı evlerin çatıları uçtu.

İncirliova'da, yağış yüzünden kayganlaşan Aydın- İzmir karayolu Kazakkahvesi mevkisinde Mustafa Ali Yapıcı'nın kullandığı 09 EP 976 plakalı minibüs, Cemal Çiftçi idaresindeki 09 ADE 61 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada yaralanan sürücüler Yapıcı ve Çiftçi ile minibüste bulunan Tülin Yapıcı, Aydın Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Nazilli'de şiddetli yağış ve fırtına, yollardaki bazı pano ve ağaçların devrilmesine yol açtı. Bülent Taşkıran Bulvarı'nda ağaçların devrilmesi sonucu bir süre duran trafik, daha sonra normale döndü.

Sağanak ve Fırtına Etkili Oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sağanak ve Fırtına Etkili Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.


Advertisement