Sağlam: "Son Dakikada Gereksiz Risk Aldık" - Son Dakika
Spor

Sağlam: "Son Dakikada Gereksiz Risk Aldık"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Gaziantepspor maçının ardından yaptığı açıklamada son dakikada gereksiz risk alarak gol yediklerini ve sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi.

23.08.2015 22:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Gaziantepspor maçının ardından yaptığı açıklamada son dakikada gereksiz risk alarak gol yediklerini ve sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Gaziantepspor'u konuk eden Bursaspor, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Ülkemizin en önemli gündemi; pırıl pırıl insanların, gencecik kardeşlerimizin alçakça saldırılar karşısında şehit oldu. Ben bütün şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Kendi taraftarımızın önünde ilk maçımızı oynadık. Kazanıp, geçtiğimiz haftanın moral bozukluğunu üzerimizden atıp, kökten değişen takımımızın moralini arttırmak istedik. İlk yarı üretken olamadık ama ikinci yarı pozisyonlar bulduk. Maalesef değerlendiremedik. Sonuçta son dakikada gereksiz riskle gol yedik. Bu mağlubiyeti mazeret olarak gösterebilirsiniz ama biz bugün kazanmamız gerekiyordu. Yeni katılan oyuncular, son günlerde katılanların fiziksel durumu ciddi sıkıntılar olabilir ama bugünkü maçı kazanmamız gerekiyordu. Ben geleceğe iyimser bakıyorum. Bu sıkıntıları uzun dönem yaşayacağız. Bu dönemde daha az puan kaybıyla daha aza süreci indirmek istiyoruz. Üzüldük ama önümüzdeki hafta Başakşehir ile önemli müsabaka oynayacağız. Önümüzdeki hafta iyi bir maç oynayıp, sıkıntılı süreci çabuk atlatabiliriz" diye konuştu.

GAZİANTEPSPOR CEPHESİ

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu ise, "İlk haftaya mağlubiyetle başlamıştık. Yaklaşık 45 dakika 10 kişi oynadığımız maçı kaybetmiştik. O maçta ikinci yarı pozisyon vermemiştik. Bugünde mücadele anlamında daha iyisini yapabiliriz, top bizdeyken keyif almamız gerektiğini söyledik. Her iki takımında pozisyonları vardı. Bizim için çok ihtiyaç olan 3 puandı. Futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Önümüzde zorlu Beşiktaş maçı var. Biz takım gözetmeksizin maçlara çıkıyoruz" dedi.

Bursaspor'un penaltı beklediği pozisyon ile ilgili sorulan soruya Topçu, şu cevabı verdi:

"Maçtan sonra yorum yapmak kolay. Benim buradan penaltı veya demem doğru olmaz. Pozisyonu hatırlamıyorum."

Ertuğrul Sağlam ile rakip oldukları hatırlatılması üzerine Topçu, "Benim Süper Lig'deki ilk 3 puanım. Ben Bursa doğumluyum ve çok seviyorum. Burada çok şey yaşadım. Bugün burada galip gelmek gurur verici ama Bursaspor çok iyi bir takım. Bana göre Türkiye'nin en değerli ve en iyi hocasına sahip. Bursa daha iyi yerlere gelecektir. Bir uyum süreci var. Bugün galipte gelebilirlerdi ama mağlup oldular. Biraz daha zamana ihtiyaçları var" şeklinde cevapladı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sağlam: 'Son Dakikada Gereksiz Risk Aldık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • helal: Mutlu Topcunun aciklamalari cok yerinde, kimseyi kirmadan ne güzel konusmus 0 0 Yanıtla
  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.


Advertisement