Sağlamtaşspor Başkanından Malkara Belediyespor'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sağlamtaşspor Başkanından Malkara Belediyespor'a Ziyaret

Sağlamtaşspor Başkanından Malkara Belediyespor\'a Ziyaret

Tekirdağ 2. Amatör Küme Temsilcisi Sağlamtaşspor Başkanı Recep Deniz, Süper Amatör Lig takımlarından Malkara Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz’a ziyarette bulundu.

19.02.2015 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ 2. Amatör Küme Temsilcisi Sağlamtaş spor Başkanı Recep Deniz, Süper Amatör Lig takımlarından Malkara Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz'a ziyarette bulundu.

Tekirdağ 2. Amatör Küme'de mücadele eden Sağlamtaşspor'un Başkanı Recep Deniz, takıma sponsor ve destek arayışlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Başkan Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek lige çok hızlı başladıklarını belirten Deniz, "Tekirdağ 2. Amatör Küme'de yer alan Sağlamtaşspor'umuz yoluna dolu dizgin devam ediyor. Ligin ilk maçını farklı bir galibiyetle tamamladık. Bir taraftan da ziyaretlerimize, takıma destek arayışlarımıza ara vermiyoruz. Celal başkanımız sağ olsun bize olumlu mesajlar verdi. Malkaralı duyarlı iş adamlarının ilçemiz takımına verdiği desteklerden biz de faydalanmayı temenni ediyoruz" diye konuştu.

Amatör spor kulüplerinin her zaman arkasında olduklarını aktaran Yılmaz da, "Sağlamtaşspor, Malkara Belediyespor'un ardından Tekirdağ arenasında ilçemizi temsil eden bir kulübümüzdür. Bizim bu konuda desteğimiz eksik olmayacaktır. Sağlamtaş, Kozyörük, Balabancık gibi yerleşim yerlerinde yetişen gençlerden sporcu alt yapısının karşılanması, Malkara futbolu açısından son derece önemlidir. Bu tür çalışmaların katkı sağladığına inanıyorum. Sağlamtaşspor takımına yeni sezonda başarılar diliyorum" ifadelerini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlamtaşspor Başkanından Malkara Belediyespor'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement