Sağlığına Kavuşan Başkan Aktaş İş Başı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Sağlığına Kavuşan Başkan Aktaş İş Başı Yaptı

Sağlığına Kavuşan Başkan Aktaş İş Başı Yaptı

Geçirdiği ameliyatların ardından sağlığına kavuşan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, basın mensupları ile kahvaltıda buluştu.

10.09.2014 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçirdiği ameliyatların ardından sağlığına kavuşan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, basın mensupları ile kahvaltıda buluştu.

Sedef Pastanesi'ndeki kahvaltıda sağlık durumu hakkında bilgi veren Başkan Aktaş, "Safrakesesi ameliyatı, hepinizi bildiği gibi aslında basit bir ameliyat. Kapalı olarak ameliyat yapılıp, ertesi günde hasta taburcu ediliyor. Biz de, sarılığa çevirdiği ve taş kanala düştüğü için birkaç operasyon geçirmek zorunda kaldık. Açıldığında da farklı sürprizler karşımıza çıktı. Dolayısıyla tedavi uzun sürdü. Cuma sabahı itibariyle dikişlerimizi aldırdık. İlk 4-5 gün İnegöl Devlet Hastanesinde kaldım. Büyük bir ilgi alakala gösterdiler. 26 Ağustos 2014 tarihinde Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde ilk operasyonumu geçirdim. Taş kanaldan alındı, temizlendi. Bağırsaklarda bir problem de vardı, o da tedavi edildi. Aynı zamanda fıtık ameliyatı da oldum. Binlerce telefon aldık. Gayet iyiyiz. Sağlıklı bir şekilde görevimize devam ediyoruz. Belediyelerde devamlılık esastır. Başkan vekilimiz ve yardımcılarımız var" dedi.

Bütün mahallelerde çalışmaların sürdüğünü anlatan Aktaş, "Büyükşehre bağlandığımızdan mütevellit kısa vadeli bir güç kaybı var gibi gözükse de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçim beyannamesinde belirttiğimiz çalışmaların takipçisiyiz. Her tarafta çalışmalar yapılıyor. 48 köyde kilit parke döşeniyor. 60 civarında köyde asfaltlama yapılıyor. Sulhiye-Mezit yolu yeni bitti. Temennimiz İnegöl'ün standartlarını daha yukarıya çıkarmaktır. Bundan hiçbir arkadaşımızın zerre miskali şüphesi olmasın. Tecrübeli ve heyecanlı bir ekibiz. Dönem dönem bu hizmetleri yaparken krediler kullanacağız, arsaları satacağız. Dört bir tarafta çalışmalarımız sürüyor. Söz verdiğimiz her şeyi bir bir yerine getirmek için çalışıyoruz. 2015-2016 dönemi yoğun geçecek. İnegöl'ün pastasını büyütmeye çalışıyoruz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlığına Kavuşan Başkan Aktaş İş Başı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement