Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas - - Son Dakika
Güncel

Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas -

Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas -

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, "'10 yıl sonra Türkiye'deki ilaç fiyatları bugünden yüzde 70 ucuz olacak' dendiğinde buna kimse inanmazdı ama bugün ilaç fiyatları gerçekten yüzde 70 daha ucuz" dedi.

21.02.2014 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, "'10 yıl sonra Türkiye'deki ilaç fiyatları bugünden yüzde 70 ucuz olacak' dendiğinde buna kimse inanmazdı ama bugün ilaç fiyatları gerçekten yüzde 70 daha ucuz" dedi.

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak için geldiği kentte AK Parti'nin Konuralp seçim bürosu açılışına katılan Kafkas, burada yaptığı konşumada, AK Parti'nin 11 yıllık iktidarında sadece Türkiye'de değil, bütün dünyadaki "kimsesizlerin kimi" olduğunu söyledi.

Kafkas, Türkiye'de herkesin bir aile hekimi olduğunu dile getirerek, "Eğer doktora gelemiyorsa, telefon açıyor günün her saatinde biz yanına gidiyoruz. Eskiden sabah namazında gidip kuyruğa girip yazıldıysan ve sıran gelirse tedavi oluyordun. '10 yıl sonra Türkiye'deki ilaç fiyatları bugünden yüzde 70 ucuz olacak' dendiğinde buna kimse inanmazdı ama bugün ilaç fiyatlarının gerçekten yüzde 70 daha ucuz" diye konuştu.

Birilerinin AK Parti'yi ortadan kaldırma girişimlerine rağmen çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirten Kafkas, "Millet, milletle hükümetin buluşmasını sağladığı için bize sahip çıktı. Türkiye kendi mecali ve yarına dair bir umudu olmayan ülke yerine, artık bütün dünyada sözü sayılan, itibar gören bir ülke konumunda. Bugün Dünya Sağlık Örgütü diyor ki, 'Sağlıkta bir Türk modeli var'. 'Muasır medeniyetler seviyesi' dediğiniz Avrupalılardan sağlıkta daha iyi hizmet sunuyoruz" ifadesini kullandı.

Kafkas, cumhuriyet tarihi boyunca bir Adnan Menderes'in kendini bu millete adadığını anlatarak şunları kaydetti:

"Ama bu milletin Menderes'i korumasına imkan vermediler. Bu milletin elinden Menderes'i aldılar. Çıktı Özal statükoya meydan okudu, Özal'ı bu milletin elinden aldılar. Ama ben inanıyorum ki bu millet Tayyip Erdoğan'ı kimseye vermeyecek. O uzun adama beddua edenler şunu bilsinler ki, o uzun adam insanlığın doruk noktasıdır. Allah'a vereceği hesabı, yokluğu, yoksulluğu bilir. Acıyı bilir, acıyı dindirmek için adanmış bir ömrü vardır. Onun için, alınan dualar ve bu milletin yüreğine emanettir."

Konuşmasının ardından Gümüşova Entegre Devlet Hastanesi'nin açılışına katılan Kafkas, iki ilçeye hizmet verecek olan hastanenin isminin "Cumayeri -Gümüşova Entegre Devlet Hastanesi" olarak değiştirilmesini istedi.

Kafkas, daha sonra 300 yataklı Düzce Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement