Sağlık Bakanı Akdağ, Adana Şehir Hastanesi İnşaatını Denetledi - Son Dakika
Güncel

Sağlık Bakanı Akdağ, Adana Şehir Hastanesi İnşaatını Denetledi

Sağlık Bakanı Akdağ, Adana Şehir Hastanesi İnşaatını Denetledi

Adana’daki sağlık kampüsü inşaatını incelemek için kente gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

31.08.2016 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'daki sağlık kampüsü inşaatını incelemek için kente gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Akdağ, Türkiye'nin sınır güvenliğini korumak ve vatandaşların güvenliğini ön plana almak için gereken müdahalelerin devam edeceğini söyledi.

Bakan Akdağ, Adana'daki sağlık kampüsü inşaatını incelemek için kente geldi. Hastane incelemelerinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Akdağ, Türkiye'nin Cerablus operasyonuna ilişkin şunları söyledi:

"Devletimiz gereğini yapıyor. Daha önce Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ifade etmişlerdi. Elbette biz sınırlarımızın güvenliğini sürekli koruyacağız. Elbette vatandaşlarımızın güvenliğini ön plana alacağız. Bunun için nereye, ne kadar müdahale etmek gerekiyorsa edeceğimizi ifade etmiştik. Şimdi bunun gereği yapılıyor. Türkiye bir taraftan diplomatik görüşmeler yaparken bir taraftan da sınır güvenliği ve vatandaşlarımızın güvenliğinin gereğini yapmaya devam edecektir." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sağlık Bakanı Akdağ, Adana Şehir Hastanesi İnşaatını Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement