Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu: Niyetimiz Sorunları Sıfıra İndirmek (3) - Son Dakika
Güncel

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu: Niyetimiz Sorunları Sıfıra İndirmek (3)

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu: Niyetimiz Sorunları Sıfıra İndirmek (3)

Müezzinoğlu'ndan BURSASPOR'A BAĞIŞSağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Bursa'daki programlarına Çiftehavuzlar'da Batı Trakya Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği Kutlu Doğum etkinliğiyle devam etti.

24.04.2016 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müezzinoğlu'ndan BURSASPOR'A BAĞIŞ

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Bursa'daki programlarına Çiftehavuzlar'da Batı Trakya Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği Kutlu Doğum etkinliğiyle devam etti. Daha sonra Yunuseli Mahallesi'ndeki Rahvan At Koşusu yarışına giden Bakan Müezzinoğlu, burada at koşularını izledi. Müezzinoğlu daha sonra Bursa spor'un Özlüce Tesisleri'ne giderek Bursaspor yönetimini ve futbolcuları ziyaret etti. Yanında getirdiği ve içinde para bulunan zarfı Bursaspor Başkanı Ali Ay'a veren Müezzinoğlu, basın mensuplarının 'Ne kadar bağışladınız?' sorusuna "Az veren candan, çok veren maldan" şeklinde karşılık vererek bağışladığı miktarı açıklamadı.

Bursaspor'a iş dünyasından yardım yapılmadığı yönündeki eleştirileri yanıtlayan Müezzinoğlu sözlerine şöyle devam etti:

"Bursaspor'un tarihi geçmişinden bugüne gelişinde çok önemli fedakarlıklar var. Bundan sonraki süreçte de fedakarlıkların artarak devam etmesini sağlayabilmeliyiz ki tarihi geçmişteki çok mutlu olunan başarıları tekrar yakalayabilelim. İlle maddi değil, zaman da ayırılabilir. Genelde spor kulüplerinde yöneticiler, parasal birikimden ziyade zamanlarının büyük çoğunluğunu sosyal sorumluluk projesi gibi üstlenirler. Siyaset de böyledir. Bursa'da sanayici ve iş adamları tabii ki kendi girişimleriyle, dinamikleriyle bir noktaya geldi ama 'Bunu tek başıma yaptım' derlerse yanlış söylerler. Bu ülkenin istikrarı, bu şehrin dinamikleri onlar için önemli. Onların da şehrin dinamiklerine katkı sağlama görevleri ve sorumlulukları var. Bize de düşen onları gönüllü olarak bu işe sahip çıkmaları için teşvik etmek. Bursaspor'un tarihi geçmişinden bugüne gelişinde çok önemli fedakarlıklar var. Bundan sonraki süreçte de fedakarlıkların artarak devam etmesini sağlayabilmeliyiz ki tarihi geçmişteki çok mutlu olunan başarıları tekrar yakalayabilelim. O nedenle basit adımlarla bugün gönül kapılarını daha güçlü açmasını beklediğimiz sanayici ve iş adamlarının da bu işe katkı sağlamalarını inşallah başarırız.

Konuşmaların ardından Bursaspor Kulüp Başkanı Ali Ay da Müezzinoğlu'na Bursaspor üyelik kartı, Bursaspor atkısı ve bir tablo hediye etti.

FUTBOLCULARA BAKLAVA İKRAM ETTİ

Buradaki konuşmasının ardından Bakan Müezzinoğlu, futbolcuların antreman yaptığı sahaya gelerek Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve futbolcuları ziyaret etti. Bakan Müezzinoğlu kendi elleriyle futbolculara baklava ikram ederken Fenerbahçe'den kiralanan Stoch ile yakından ilgilendi. Bakan Müezzinoğlu, Stoch'a, "Burası Fenerbahçe'den daha rahat değil mi?" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu: Niyetimiz Sorunları Sıfıra İndirmek (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement