Sağlık Bakanı Müezzinoğlu - Son Dakika
Güncel

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun konuşması Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: - "İstikrar bozulursa sular bulanacak, bulanık suda onlar milletin büyük balıklarını avlamaya çalışacaklar ama inşallah millet ona fırsat vermeyecek" Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "İstikrar bozulursa sular bulanacak, bulanık suda onlar milletin büyük balıklarını avlamaya çalışacaklar ama inşallah millet ona fırsat vermeyecek" dedi.

02.06.2015 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun konuşması Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: - "İstikrar bozulursa sular bulanacak, bulanık suda onlar milletin büyük balıklarını avlamaya çalışacaklar ama inşallah millet ona fırsat vermeyecek" Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "İstikrar bozulursa sular bulanacak, bulanık suda onlar milletin büyük balıklarını avlamaya çalışacaklar ama inşallah millet ona fırsat vermeyecek" dedi. Gürsu ilçesinde, İlay Tekstil firmasına ait tesisleri gezen ve işçilerle öğle yemeği yiyen Müezzinoğlu, yemekhanede yaptığı konuşmada, Türkiye'nin geçmişte sıkıntılı dönemlerden geçtiğini hatırlatarak, çeşitli yönetim anlayışlarının zaman zaman ülkeye ve millete bedel ödettiğini söyledi.Türk milletinin süreç içinde çok ağır bedeller ödediğini dile getiren Müezzinoğlu, "Üç yönetim şeklinde bahsederler; bunlardan biri sorun üreten yönetimler, diğeri sorun çözen yönetimler, üçüncüsü de geleceği doğru şekillendiren, vizyonu olan yönetimler. Ülke olarak zaman zaman sorun üreten yönetimlerin ağır bedellerini ödedik, zaman zaman sorun çözen yönetimlerin de gelmesinden mutlu olduk ama esas olması gereken, geleceği doğru şekillendiren vizyonlar, yönetimler olmalı" diye konuştu.Müezzinoğlu, konuşması sırasında "işbaşı zili"nin çalması üzerine, "Bu zil konuşma süresi için 'yeter artık' diyen bir zil mi acaba?' diye espri yaptı.Türkiye'nin, krizlerin bedelini milletin ödediği bir ülke olmaması için çalıştıklarını vurgulayan Müezzinoğlu, birilerinin ürettiği buhranların bedelini milletin ödediğini anlattı.O krizlerden, üretenlerin yararlandığını dile getiren Müezzinoğlu, şunları kaydetti: "Bu, 1960 darbesinde de öyle oldu, 1970'te de 1980'de de oldu ve hep dikkat ederseniz, son Gezi olaylarına bakın, tek bir dert vardı; Türkiye'de faizler düşüyor, Türkiye büyüyor. Faizler düşerse, faizden geçinenler kaybediyor. Kim kazanıyor? Türkiye ve millet kazanıyor. Faizler bugün yükseldiyse 3-4 puan, her bir puan faizin yükselmesinin bu millete bedeli 1,5 milyar dolar. 3 puan yükselttiler; 4,5-5 milyar dolar bu milletin geleceğinden farklı yere yönlendirdiler. Hala bütün uğraşı, istikrarı bozmak üzerine. İstikrar bozulursa sular bulanacak, bulanık suda onlar milletin büyük balıklarını avlamaya çalışacaklar ama inşallah millet ona fırsat vermeyecek. Milletçe, 7 Haziran akşamı inşallah geleceğe daha çok umutla, güvenle bakacağımız sürece vesile olacaktır."Daha sonra İlay Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ay, Müezzinoğlu'na kumaş üzerine dijital baskı tekniğiyle yapılmış ve üzerinde milletvekillerinin küçük fotoğraflarının bulunduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan portresi hediye etti.Bakan Müezzinoğlu, ilçe mezarlığına geçerek, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın mezarının başında dua etti.Müezzinoğlu, Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gürsu Semt Polikliniği'ni de ziyaret edip yetkililerden bilgi aldı.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sağlık Bakanı Müezzinoğlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement