Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: Ey CHP Niye Rahatsız Oluyorsun? - Son Dakika
Yerel

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: Ey CHP Niye Rahatsız Oluyorsun?

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde bir tekstil fabrikasını ziyaret eden Müezzinoğlu, fabrikadaki kadın işçilere karanfil dağıttı.

28.03.2014 23:25  Güncelleme: 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Ey CHP niye rahatsız oluyorsun? Niye tuzak peşinde koşuyorsun? Buradaki yandaşların yetmedi ta Pensilvanya'ya niye gidiyorsun ya?" dedi.

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde bir tekstil fabrikasını ziyaret eden Müezzinoğlu, fabrikadaki kadın işçilere karanfil dağıttı.

Müezzinoğlu, fabrikanın bahçesinde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin hiç kimseyi dışlamadan, herkesi kucaklayarak çalıştığını söyledi.

CHP'li ve MHP'lilere de hizmet edeceklerini ifade eden Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"Buraların gelişmesi onların da yarınlara güvenle ve umutla bakmasına vesile olacaktır. Onun için bizler AK Parti kadroları hiç kimseyi dışlamadan, herkesi kucaklayarak, dertleri çözme anlayışıyla siyaset yapıyoruz. O Türkçemizdeki güzel söz, 'Dertler ve sıkıntılar paylaşıldıkça azalır, mutluluklarsa paylaşıldıkça çoğalır.' Biz 11 yıldır AK Parti olarak başta Recep Tayyip Erdoğan ile gece gündüz demeden milletimizin dertlerini azaltmaya çalıştık. Daha iyinin, daha doğrunun, daha güzelin peşinde koştuk. Sağlık Bakanlığı olarak, Kılıçdaroğlu'nun rüyasında görse inanamayacağı hizmetleri biz yaptık. Bu hizmetlerden Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerimiz de istifade ediyor, bu hizmetlerden Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimiz de istifade ediyor. Daha iyisine layıklar. Daha iyisini de yine biz yapacağız, AK Parti yapacak."

Ambulans sayısını artırdıklarını belirten Müezzinoğlu, "Artık ambulans uçaklarımız var mı? Artık ambulans helikopterlerimiz var mı? Ey Kılıçdaroğlu, sen SGK Genel Müdürlüğü yaptın. Millet ilaç bulamıyordu ilaç" dedi.

KEŞAN MİTİNGİ

Keşan ilçesinde çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan Müezzinoğlu, Tekel Meydanı'ndan Çamlıkent Mahallesi'ne kadar 3 kilometre yürüdü. Yürüyüş sırasında partililer ve vatandaşlar, Müezzinoğlu'na sevgi gösterisinde bulundu.

Müezzinoğlu'nun konuşma yapacağı alana yürüdüğü sırada bayılan bir vatandaşa sağlık ekipleri müdahale etti.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Çamlıkent Mahallesi'nde yaptığı konuşmada, vatandaşların geçmişte Yunanistan'ı örnek gösterdiğini ifade ederek, "Şimdi Yunanistan bize gıptayla bakıyor mu? O zaman niye rahatsız oluyorsunuz ya. Ey CHP niye rahatsız oluyorsun? Niye tuzak peşinde koşuyorsun? Buradaki yandaşların yetmedi ta Pensilvanya'ya niye gidiyorsun ya? Gel ya Keşanlı burada, vatandaş burada, halk burada. Hani halkçıydın sen, hani vatandaşını seviyordun. Değerli dostlar kapalı kapılar arkasında siyaset yapılmaz. Siyaset meydanlarda yapılır. Siyaset sokaklarda yapılır. Siyaset vatandaşla yapılır. Siyaset milletle yapılır" diye konuştu.

Müezzinoğlu, konuşmasının ardından, miting öncesi bayılarak Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan vatandaşı acil serviste ziyaret etti, bu kişinin sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Bakan Müezzinoğlu, doktorların rahatsızlanan vatandaşla ilgilendiğini ve korkulacak bir durumun olmadığını söyledi.

Müezzinoğlu, İpsala ilçesinde de partililere hitap etti.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: Ey CHP Niye Rahatsız Oluyorsun?
Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: Ey CHP Niye Rahatsız Oluyorsun? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement