Müezzinoğlu Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Müezzinoğlu Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini Değerlendirdi

Müezzinoğlu Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini Değerlendirdi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

09.08.2014 02:08  Güncelleme: 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Ey Kılıçdaroğlu, ey Bahçeli ne derseniz deyin, hangi tuzağı kurarsanız kurun, hangi iftirayı atarsanız atın, bu ülkede artık millet ne derse o olacak. Sandıktan kim çıkarsa, o yönetecek" dedi.

Müezzinoğlu, Lüleburgaz Devlet Hastanesi ile Ayvalı ve Sarıcaali köylerini ziyaret etti.

Ziyaretlerinin ardından, partisince Halk Eğitimi Merkezi'nde düzenlenen sandık kurulu toplantısına katılan Müezzinoğlu, cumhurbaşkanı seçimlerine gece gündüz demeden hazırlandıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun 14 siyasi parti tarafından desteklendiğini belirten Müezzinoğlu, İhsanoğlu, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin 14 partiyi kağıda bakmadan sayamayacaklarını ileri sürdü.

"ADINIZDA HALK VARSA HALKTAN YANA OLUN"

Milli iradeyle dalga geçilemeyeceğini ifade eden Müezzinoğlu, "Ey Kılıçdaroğlu ey Ekmeleddin İhsanoğlu, ey Devlet Bahçeli size çok açık ve net söylüyorum, çıkın kameraların karşısına bu sizi destekleyen 14 partinin adını ve genel başkanlarını, kağıda bakmadan söyleyin. Ben bakanlıktan da, milletvekilliğinden de istifa edeceğim. Milletle alay etmeyin. Milletle dalga geçmeyin. Milletin hak ve hukukunu koruyun. Adınızda halk varsa halktan yana olun. Adınızda millilik varsa millilikten yana olun, milletin hak ve hukukundan yana olun" şeklinde konuştu.

"SANDIKTAN KİM ÇIKARSA O YÖNETECEK"

Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu'nu eleştiren Müezzinoğlu, şöyle devam etti: "Bu ülke insanının yüzde biri demiyorum, binde birinin bile 2 ay önce tanımadığı birini sen nasıl cumhurbaşkanı adayı olarak gösterirsin. Milletin yemek masasına çiçek saksı mı koyuyorsun? 70 yaşına gelmiş, 71 yaşına gelmiş, köylüsü tanımaz, çiftçisi tanımaz, esnafı tanımaz, fakiri tanımaz, hastası tanımaz, engellisi tanımaz, üniversitesi tanımaz, öğrencisi tanımaz, hiç bir kesimin iş alemi tanımaz. Bu ülke insanının 77 milyonundan 7 bin kişinin tanımadığı, buna senin partinin genel merkezi dahil 14 tane saymıyorum... CHP ve MHP genel merkezlerinin dahi tanımadığı birini milletin cumhurbaşkanlığına layık görebilmek, bu millete hakaretin ta kendisidir. Bu millete saygısızlık etmeye hakkınız yok. Bu milletin kaderiyle oynamaya hakkınız yok. Bu milletin geleceğine tuzak kurmaya hakkınız yok. Bunu başaramayacaksınız. Çünkü AK Parti var. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan var. 14 yıllık bir siyasi parti 9'uncu seçimine giriyor, 9'uncu. 9 seçim 14 yıldır ve sandık ne derse o olur diyor. Sandıktan da hazmedemiyorlar. Hep millet Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti diyor. Senin hazmedemediğin milli irade, senin hazmedemediğin sandığın hukuku, senin taşıyamadığın, alışamadığın milletin iradesi. Fakat egemenlik kayıtsız şartsız milletinse, hiç kusura bakmayın ey Kılıçdaroğlu, ey Bahçeli ne derseniz deyin, hangi tuzağı kurarsanız kurun, hangi iftirayı atarsanız atın, bu ülkede artık millet ne derse o olacak. Sandıktan kim çıkarsa o yönetecek."

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun "Ekmek için Ekmeleddin" sloganının da anlamsız olduğunu dile getiren Müezzinoğlu, "Saygı ekmek için cumhurbaşkanı mı olmak lazım? ya niye kandırıyorsun, bu millet cumhurbaşkanı istiyor saksı istemiyor o makama ya. Millete milli piyango seçtirir gibi, amortiye mahkum etmeyin. Bundan amorti bile olmaz. Olmaz kardeşim" ifadelerini kullandı.

Daha sonra Altıyol Mahallesi'nde Roman vatandaşlarla biraraya gelen Müezzinoğlu, cumhurbaşkanı seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Müezzinoğlu Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement