Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Aramızda hırsızlara, ahlaksızlara, vatan hainlerine yer yok. Onun dışında herkesi kucaklayarak siyaset yaptık, yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

19.04.2015 21:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Aramızda hırsızlara, ahlaksızlara, vatan hainlerine yer yok. Onun dışında herkesi kucaklayarak siyaset yaptık, yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Müezzinoğlu, Bursa'nın Harmancık ilçesinde bir restoranda yaptığı konuşmada, Bursa'yı daha iyi bir noktaya taşımak için gayret edeceklerini, şehir merkezinde 2 bin 100 yataklı iki büyük hastane yapacaklarını söyledi.

Şehir Hastanesi'nin temelini 9 Mayıs'ta Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in katılımıyla atacaklarını belirten Müezzinoğlu, "Çekirge'deki arsayı Türk Silahlı Kuvvetleri'nden aldık. Şimdi onay sürecini başlattık. Oraya da 700-800 yataklı bir proje hazırlığını başlattık" diye konuştu.

Seçimlerin ardından, 8 Haziran'da yeni bir maratona, 2023'e koşacaklarını dile getiren Müezzinoğlu, şöyle devam etti:

"12 yıllık iktidarda, 12-0 sonuç aldığımız bir ilk yarı var. İnşallah ikinci yarıda da 2023'e geldiğimizde 21 yılı tamamlayacak ve 21-0 yükseleceğiz. Bu ülkede AK Parti dinamikleri her geçen gün milletin tamamını kucaklayan bir anlayışla siyaset yapıyor. Asla 'şu bize şöyle davrandı' demeyeceğiz bütün insanımıza hizmet etmek bizim hem insani hem siyasi hem milli görevimizdir. 'Birlikten güç doğar' anlayışına sımsıkı sarılacağız. Kurulduğumuz günden bugüne bu millet bizi hiç yalnız bırakmadı. Sermaye ve güç odakları, bizimle ilgili dünya kadar senaryo kurdu. Belli odaklar, 'Bu partinin geleceği yok, bu partinin genel başkanı muhtar bile olamaz' dediler ama bu millet, 'Ben, bana hizmet edeni baş tacı ediyorum, şimdi cumhurbaşkanı yapıyorum, yarın başkan da yapacağım' diyor ve yapacak inşallah."

Müezzinoğlu, milli birlik ve beraberliği güçlendirmek gerektiğini vurgulayarak, "Aramızda hırsızlara, ahlaksızlara, vatan hainlerine yer yok. Onun dışında herkesi kucaklayarak siyaset yaptık, yapmaya da devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Müezzinoğlu, restoranın bulunduğu alana Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) desteğiyle bölgeyi tanıtmak ve turizme kazandırılmak için yapılan bungalov tipi evleri inceledi.

Burayı ziyaretinden önce Orhaneli ilçesindeki devlet hastanesini de gezen Müezzinoğlu, ardından AK Parti Orhaneli İlçe Başkanlığınca düzenlenen toplantıya katıldı.

Daha sonra Büyükorhan ilçesini ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, burada da belediye için alınan hizmet araçlarının teslim törenine katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement