Müezzinoğlu, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Müezzinoğlu, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nı Ziyaret Etti

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Antalya'nın uyuşturucudan mağdur olan 4-5 ilden biri olduğunu belirtti.

16.01.2015 21:26  Güncelleme: 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Uyuşturucuya bulaşan insanımızı, vatandaşımızı, evladımızı bağımlı olmadan önceki sürecini, suça bulaşmadan önceki sürecini koruyalım, sahiplenelim. Bu süreci güçlü yapabilirsek AMATEM ve ÇAMATEM'e ihtiyaçlar azalacaktır" dedi.

"TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI GÖNÜL İŞİDİR"

Müezzinoğlu, AK Parti Antalya İl Başkanlığını ziyaret etti. Müezzinoğlu, burada yaptığı konuşmada, teşkilat çalışmalarının gönül işi olduğunu, bu işlerin severek, işin hakkını vererek yapılması gerektiğini belirtti.

Eski İl Başkanı Mustafa Köse'nin başarılı bir çalışma yürüttüğünü ve arkasında hoş bir seda bıraktığını ifade eden Müezzinoğlu, aynı çalışmaları yeni başkan Rıza Sümer'den de beklediklerini dile getirdi. Müezzinoğlu, Antalya'nın Türkiye'nin en önemli üç ilinden biri olduğunu söyledi.

Uyuşturucu ile mücadele konusuna değinen Müezzinoğlu, yaklaşık 7-8 aydır yoğun şekilde çalıştıklarını, salı günü Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın başkanlığında bir toplantı yapacaklarını bildirdi.

Sigarada yakalanan başarının uyuşturucuda da yakalanmasını temenni eden Müezzinoğlu, Antalya'nın uyuşturucudan mağdur olan 4-5 ilden biri olduğunu belirtti.

Uyuşturucu ile mücadelede sorunun AMATEM ile Çocuk Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezine gelinceye kadar çözülmesi gerektiğini dile getiren Müezzinoğlu, bu doğrultuda önleyici tedbirleri güçlendirdiklerini kaydetti.

Bakan Müezzinoğlu, "Uyuşturucuya bulaşan insanımızı, vatandaşımızı, evladımızı bağımlı olmadan önceki sürecini, suça bulaşmadan önceki sürecini koruyalım, sahiplenelim. Bu süreci güçlü yapabilirsek AMATEM ve ÇAMATEM'e ihtiyaçlar azalacaktır" diye konuştu.

ANTALYA'NIN SAĞLIK TURİZMİ

akan Müezzinoğlu, şehir hastanelerini önemsediklerini, Antalya'nın sağlık turizmi açısından şehir hastanesinin önemli olduğunu belirtti. Şehir hastanesi, üniversite ve özel sektör ile Antalya'nın sağlık turizminde daha güçlü olmasını amaçladıklarını vurgulayan Müezzinoğlu, "Türkiye'nin en güçlü turizm ayağı olan Antalya'nın sağlık turizmi için de güçlü bir ayak olması lazım" dedi.

"AK PARTİ TÜM MİLLETİN PARTİSİ"

AK Parti'nin kongrelerinde kimlerin nereye geleceğinin tartışılmadığını, savaşların, çatışmaların yaşanmadığını belirten Müezzinoğlu, partide Antalya'ya, Türkiye'ye daha iyi hizmeti yapabilecek ekiplerin bulunduğunu, bundan ötürü kongrelerin ülkenin geleceği kaygısıyla gerçekleştiğini ifade etti.

AK Parti'nin kuruluşunda milletin partisi olarak yola çıktığını dile getiren Müezzinoğlu, "Bugüne gelişimizin en büyük lokomotif dinamiği milletin partisi olma anlayışı ve samimiyetimizdir. Merkeze milleti alma, milletin tamamını kucaklama, milletin yarınlarını bugünden daha iyi edebilme derdini taşıyabilmemizdir" diye konuştu.

Bakan Müezzinoğlu, AK Parti'nin partiye oy vermeyenlerin de partisi olduğunu kaydetti. AK Parti'ye dün oy vermeyenlerin bugün verdiğini, bugün vermeyenlerin de yarın verebileceğini söyleyen Müezzinoğlu, hizmet anlayışlarını oy verip vermediği şeklinde şekillendirmediklerini ifade etti.

Müezzinoğlu, AK Parti Antalya İl Başkanlığı\'nı Ziyaret Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Müezzinoğlu, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement