Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Burhaniye'de Miting Yaptı - Son Dakika
Politika

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Burhaniye'de Miting Yaptı

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Burhaniye\'de Miting Yaptı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katıldığı miting düzenlendi.

11.05.2015 23:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katıldığı miting düzenlendi. Bakan Müezzinoğlu, CHP ve MHP liderlerine seslenerek "Lafla milliyetçilik olmaz. Laf ile vatanseverlik olmaz. Gönlünü koyacaksın. Yüreğini koyacaksın. Emeğini koyacaksın. Cesaretini koyacaksın" dedi.

Burhaniye Cumhuriyet Meydanı'nda seçim otobüsü üzerinden halka seslenen Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "Genel Başkanımız, bugünkü Cumhurbaşkanımız dedi ki; 'Biz bu partiyi kurarken, sermayeden, medyadan, güç odaklarından, hatta Pensilvanya'ya güvenerek kurmadık. Milletimize inanarak, halkımıza güvenerek kurduk'" dedi.

Müezzinoğlu, muhalefete yüklenerek, " Recep Tayyip Erdoğan'a ne diyorlardı; 'Muhtar bile olamaz' diyorlardı. Ey 'Muhtar bile olamaz' diyenler. Bugün Recep Tayyip Erdoğan nerede? Cumhurbaşkanlığında. Kim başardı? Millet başardı. Halk başardı. Cumhur başardı" diye konuştu.

Milletin önünü kimsenin kesmeye yetemeyeceğini ifade eden Bakan Müezzinoğlu "O gün bu gün millete tuzak kuranlar hep kıvrım kıvrım kıvranıyorlar. O gün bu gün, milletin ensesinde boza pişirmeye çalışanlar, daha önce alıştıkları gibi zannettiler ki gene başaracaklar. Hayır. Recep Tayyip Erdoğan sağ olduğu sürece, AK Parti olduğu sürece, sizler var olduğunuz sürece, artık bu milletin önünü hiç kimse kesemeyecek" dedi.

Bakan Müezzinoğlu CHP'yi eleştirerek "Ben Batı Trakya doğumluyum. Atatürk'ün toprağında doğmuşum. Bunlar Atatürk'ün gölgesine yan gelip de yatıyorlar. Atatürk ki millete inanmış, millete güvenmiş. Her bir tarafından işgal edilmiş olan bu ülkeyi, bu milleti, o yokluktan, o sıkıntıdan, o moral bozukluğunda demiş ki 'Ey milletim. ya istiklal, ya ölüm', 'Beraber yürüyeceğiz', 'Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir' diyerek 1920'de 23 Nisan'da Türkiye Büyük Millet Meclisini kuruyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin altına da 'Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir' diyor. Ey CHP, sen ne zaman millet ile yürüyeceksin. Sen ne zaman halk ile beraber olacaksın. Onlar yan gelip de yatıyor, Atatürk'ün gölgesinde sefa sürüyorlar" dedi.

Millete hizmetin yürekle olacağını ifade eden Müezzinoğlu " Sudan'da, Myanmar'da 200 yataklı hastane açtık. Orada Türk Bayrağı dalgalanıyor. Ey Kılıçdaroğlu! Orada Türk Bayrağı dalgalanıyor. Ey Bahçeli! Lafla olmaz bu işler. Somali'de Mogadişu'da hastanemizde Türk Bayrağı dalgalanıyor. Ey Bahçeli! Ey MHP'li kardeşlerim. Lafla milliyetçilik olmaz. Laf ile vatanseverlik olmaz. Gönlünü koyacaksın. Yüreğini koyacaksın. Emeğini koyacaksın. Cesaretini koyacaksın" diye konuştu.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu daha sonra Edremit'te bulunan Koca Seyit Havalimanı'ndan özel bir helikopter ile bölgeden ayrıldı.

Burhaniye'de düzenlenen mitinge Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun yanı sıra AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ve Balıkesir AK Parti milletvekili adayları katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Burhaniye'de Miting Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement