Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Kahramanmaraş'ta - Son Dakika
Yerel

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Kahramanmaraş'ta

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Onlar hep millete ihanet etti, biz hep milletin yanında durduk. Onlar hep millete tuzak kurdu, biz hep millete kurulan tuzakları bozanlar olduk. Yine bozmaya devam edeceğiz.

12.02.2015 19:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Onlar hep millete ihanet etti, biz hep milletin yanında durduk. Onlar hep millete tuzak kurdu, biz hep millete kurulan tuzakları bozanlar olduk. Yine bozmaya devam edeceğiz. Nereden gelirse gelsin, ister Pensilvanya'dan gelsin, ister İsrail'den gelsin" dedi.

Kahramanmaraş'ın kurtuluşunun 95. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında kente gelen Müezzinoğlu, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Müezzinoğlu, burada yaptığı konuşmada, 7 Haziran'da yapılacak seçimin, kimin iktidar olacağı, kimin başbakan olacağı, kimin cumhurbaşkanı veya başkan olacağının tartışıldığı bir seçim olmadığını, milletin medeniyet anlayışının, milli iradenin, hak ve hukukunun daha güçlü olabilmesi için yapılacak bir seçim olduğunu belirtti.

Birilerinin çelik çomak oynadığı gibi milli iradeyle oynayamayacağı bir süreci perçinlemek için 7 Haziran'da yapılacak seçimin önemine dikkati çeken Müezzinoğlu, şöyle devam etti:

"İki dönemdir bu milletin karşısına anayasa anayasa diyoruz ama anayasa yaptırtmıyorlar. Bu millete yakışan, bu milletin hak ve hukukunu koruyan, dağdaki çobana değer veren, dağdaki çobanın hak ve hukukunu da koruyan bir anayasayı bize yaptırtmıyorlar. Niye? Hesaplarına gelmiyor. İstedikleri gibi oynayamayacaklar. 411 milletvekilinin anayasa değişikliğini, Anayasa Mahkemesi'nin iptal etme günlerini yeniden kurmak veya yeniden o zeminlerin ellerinden gitmemesini istiyorlar ama bize düşen ne pahasına olursa olsun bu milletin geleceğini, bu milletin kaderini, bu milletin vizyonunu besleyecek, kaderini koruyacak, onun yarınlarda hayal ettiği, umut ettiği o muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki yere taşıyacak anayasa değişikliğinin düğümü 7 Haziran seçimlerindedir."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "400 milletvekili" söylemini hatırlatan Müezzinoğlu, "Cumhurbaşkanımız hedef verdi '400 milletvekili' dedi. Bazıları bu hedefi komik bulabilir. Bazıları alay edebilir. Bazıları korkudan 'ne demek istiyor bu' diyebilir. Onlar korkmaya devam etsinler. Milletin karşısında duran, milli iradenin karşısında duran, milli iradenin ümüğünü ikide bir sıkmaya alışık olanlar, mutlaka ama mutlaka daha çok korkmalılar. Milletse daha çok öz güvenle ve daha çok cesaretle yürüyebilmelidir" diye konuştu.

Parti olarak kazandıkları başarının sırrının 3 kelimede gizli olduğunu vurgulayan Müezzinoğlu, bunların millet adına samimiyet, millet adına gayret ve millet adına cesaret olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da 3 sıfatının millet adına samimiyet, millet adına gayret ve millet adına Allah'tan başka hiç kimseden korkmayan bir kişilik olduğunu söyleyen Müezzinoğlu, şunları belirtti:

"Bizler AK Parti kadroları olarak millet adına samimiyetimizi, millet adına gayretimizi ve millet adına cesaretimizi bütün bütün çapulcuların karşısında güçlü bir şekilde koymaya devam edeceğiz. İnşallah o 400 milletvekilini nasıl en zor günlerde, en karanlık günlerde, en bulanık günlerde 364 milletvekilini millet AK Parti'ye verdiyse 7 Haziran'da da o 400 milletvekilini inşallah fazlasıyla verecek. Yeterki biz bize düşeni yapalım. Onlar hep millete ihanet etti, biz hep milletin yanında durduk. Onlar hep millete tuzak kurdu, biz hep millete kurulan tuzakları bozanlar olduk. Yine bozmaya devam edeceğiz. Nereden gelirse gelsin, ister Pensilvanya'dan gelsin, ister İsrail'den gelsin."

AK Parti İl Başkanı Metin Doğan'ın konuşmasının ardından Bakan Müezzinoğlu'na bakır vazo hediye edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Kahramanmaraş'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement