Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Kurban Vekaletini Kızılay'a Verdi - Son Dakika
Güncel

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Kurban Vekaletini Kızılay'a Verdi

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun 4 hisse yurt dışı olmak üzere kurban vekaletini Türk Kızılayı’na verdiğini açıkladı.

25.09.2014 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun 4 hisse yurt dışı olmak üzere kurban vekaletini Türk Kızılayı'na verdiğini açıkladı.

Bakan Müezzinoğlu, makamında Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar'ı kabul etti. Kabulün ardından bir açıklama yapan Akar, "Türk Kızılayı vekalette kurban kampanyasına katılması için kendisi ile görüştük. Kendisi 4 hisse kurbanını Türk Kızılayı'na vekalet vermek üzere kestireceğini söyledi. Ayrıca yanında müsteşarı vardı. Sayın müsteşar da 2 hisse kurban verdi. Müsteşar yardımcısı da 1 hisse verdi. Buradan 7 hisse kurban almış olarak ayrılıyoruz. Ama Sayın Müsteşarı ve Bakan Bey, bakanlık personelinden buradan 50 hisseyi tamamlayacaklarını söyledi. 50 hisse kurbanı Sağlık Bakanlığı Kızılay'a vekalet yoluyla veriyor" şeklinde konuştu.

Türk Kızılayı olarak kurban vekalet kampanyalarının çok güzel gittiğini kaydeden Akar, "Sağlık Bakanı 'Yurt içini ben hallettim. Başka yerde kestiriyorum. Size yurt dışı vereyim' dedi. Pakistan, Bangladeş, Gazze ve Kudüs'te kestireceği kurbanların vekaletini verdi" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Kurban Vekaletini Kızılay'a Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement