Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Rize'de - Son Dakika
Politika

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Rize'de

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Rize\'de

RİZE (İHA) – Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Rize’ye geldi.

18.09.2014 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

RİZE (İHA) – Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Rize'ye geldi.

İlk olarak Rize Valiliği'ni ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, Rize Valiliği onur defterini imzaladı. Vali Ersin Yazıcı burada Bakan'a can süsleme ve Rize'ye ait gıda ürünlerinin yer aldığı bir sepet hediye etti. Müezzinoğlu sepetin içerisindeki şişeyi göstererek ne olduğunu sordu. Yazıcı, şişenin likapa reçeli olduğunu aynı zamanda Rize'nin ürünleri tanınmış ürünleri arasında Anzer balı da bulunduğunu söyledi. Bakan bunun üzerine sepette bal olup olmadığını sordu. Yazıcı sepette bal olmadığını belirtince Bakan Müezzinoğlu, "Bilelim sonra hastanelik olmayalım" dedi. Bakanın açıklaması gülümsemelere neden oldu.

Yazıcı daha sonra Vali Ersin Yazıcı'nın makamına giderek burada kendisinden brifing aldı. Vali Yazıcı Rize ilindeki sağlık kurularının Artvin'e de hizmet verebilecek düzeyde olduğunu ifade edip Rize'nin sağlık alanında küçük sayılabilecek eksiklikleri olduğunu ifade etti.

Bakan Müezzinoğlu, küçük eksiklikleri nazar bozması için gidermedikleri yönünde espri yaparak, "Rize'nin sembolik sorunları kaldığı kanaatindeyim. Rizeli hemşerilerim alınmasın ama nazar bozması için sembolik olarak bazı eksikliklerin kalmasında da yarar var. Korkuyorum nazar değecek diye. Dana iyiyi daha güzeli yapmak istiyoruz. Varsa aksayan yönler bugün bunun değerlendirmesini yapacağız. İmkanlarımızın el verdiği ölçüde desteği sağlayacağız" dedi.

Bakan Müezzinoğlu ardından sağlık personeli ile yaklaşık 1 saat süren basına kapalı bir toplantı yaptı. Ardından yine basına kapalı olarak Rize Devlet Hastanesi'ni gezdi. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Rize'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Nazilli Belediye Başkanı ve CHP Meclis Üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı'na Nezaket Ziyaretinde Bulundu
    14:53 Nazilli Belediye Başkanı ve CHP Meclis Üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı'na Nezaket Ziyaretinde Bulundu

    Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik ve Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli Belediyesi Meclis Üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Nazilli genelinde Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Nazilli Belediyesi'nin ortak çalışmasıyla hayata geçirilecek projeler değerlendirildi. Çerçioğlu, 'Kentimiz genelinde çalışmalarımızı ortak akıl ile sürdürüyoruz. Tüm belediye başkanlarımız ile bir arada çalışmaya, hizmetlerimizi ve projelerimizi hemşehrilerimiz ile buluşturmaya devam edeceğiz' dedi. Çerçioğlu, ziyaretlerinden dolayı Tetik ve meclis üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

  • KKTC Dışişleri Bakanlığı, AB'nin Türkiye kararlarına tepki gösterdi
    14:51 KKTC Dışişleri Bakanlığı, AB'nin Türkiye kararlarına tepki gösterdi

    KKTC Dışişleri Bakanlığı, AB Liderler Zirvesi'nde Türkiye ile ilgili kabul edilen kararlara ilişkin tepkisini dile getirdi. Bakanlık, AB'nin Kıbrıs konusuna müdahil olma çabasında ısrarcı olduğunu ve Kıbrıs Türk halkını izolasyona maruz bıraktığını belirtti. Ayrıca AB'nin tükenmiş çözüm önerilerinde ısrarcı olduğu ve iki-Devletli bir çözümün zamanının geldiği vurgulandı.

  • Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İletişimden Sorumlu Başkan Danışmanlığı'na gazeteci Erdem Sevgi atandı
    14:49 Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İletişimden Sorumlu Başkan Danışmanlığı'na gazeteci Erdem Sevgi atandı

    Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İletişimden sorumlu Başkan danışmalığına atanan Erdem Sevgi, gazetecilik kariyerinin ardından bu göreve getirildi.

  • Dışişleri Bakanlığı, AB Zirvesi'nde alınan kararlara tepki gösterdi
    14:47 Dışişleri Bakanlığı, AB Zirvesi'nde alınan kararlara tepki gösterdi

    Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği (AB) Devlet ve Hükümet Başkanları Özel Zirvesi'nde Türkiye ile ilgili kabul edilen kararlara tepki gösterdi. Aday ülke Türkiye, AB üyeliği konusunda kararlılığını korurken, işbirliğinin seçici bir anlayışla sınırlanmasını reddettiğini belirtti. Türkiye-AB ilişkilerinde ilerleme sağlanmasıyla Kıbrıs sorununun ilintilendirilmesinin kabul görmeyeceği vurgulandı.

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Wittenburg Konferansı kapsamında Hollanda'yı ziyaret edecek
    14:47 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Wittenburg Konferansı kapsamında Hollanda'yı ziyaret edecek

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 2008 yılında Türkiye-Hollanda arasında ikili ilişkilerin ve işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla tesis edilen Wittenburg Konferansı'nın onuncu toplantısı kapsamında yarın Hollanda'yı ziyaret edecek. Ziyaret çerçevesinde Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ve Başbakan Mark Rutte ile görüşmeler yapılacak. Türkiye-AB ilişkileri, bölgesel gelişmeler ve terörle mücadele gibi konular ele alınacak.

  • Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, Koçarlı için verdiği sözleri yerine getirecek
    14:43 Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, Koçarlı için verdiği sözleri yerine getirecek

    Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, belediyenin çalışmalarını ve projelerini inceleyerek yeni bir Koçarlı'yı vatandaşlara sunmaya hazırlanıyor. Başkan Arıcı, seçim döneminde verdiği vaatleri yerine getirmek için tüm personelle koordineli bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

  • Dünya Bankası kredisiyle 11 bin Suriyeliye tarım alanında kadro verilecek iddiası
    14:39 Dünya Bankası kredisiyle 11 bin Suriyeliye tarım alanında kadro verilecek iddiası

    İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş, Dünya Bankası'nın Türkiye'ye verdiği kredi anlaşmasında tarım alanında 2028 yılına kadar 11 bin Suriyeli sığınmacıya tarım alanında kadro verilmesi şartının da yer aldığını açıkladı. AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ise Tarım Bakanı'na sorduğunu ve bunun gerçeği yansıtmadığını söyledi. Karakaş, sosyal medya hesabından ilgili anlaşmaya dair belgeleri paylaştı.


Advertisement