Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Temel Atma Töreninde - Son Dakika
Güncel

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Temel Atma Töreninde

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nun konuşması Temel atma töreni detayları Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Tekirdağ'da Bakan Müezzinoğlu: "Biz AK Parti olarak 13 yıldır gece gündüz çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz ve inşallah, cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıl dönümünde, bu ülkeyi ve bu milleti bize vasiyet olarak bırakılan o cümlenin hakkını verecek şekilde, muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki o hedefe bu ülkeyi ve bu milleti, taşıyacağız" Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti olarak 13 yıldır gece gündüz çalıştıklarını ve buna devam edeceklerini belirterek, "inşallah, cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıl dönümünde, bu ülkeyi ve bu milleti bize vasiyet olarak bırakılan o cümlenin hakkını verecek şekilde, muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki o hedefe bu ülkeyi ve bu milleti, taşıyacağız" dedi.

18.04.2016 02:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nun konuşması

Temel atma töreni detayları Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Tekirdağ'da

Bakan Müezzinoğlu:

"Biz AK Parti olarak 13 yıldır gece gündüz çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz ve inşallah, cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıl dönümünde, bu ülkeyi ve bu milleti bize vasiyet olarak bırakılan o cümlenin hakkını verecek şekilde, muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki o hedefe bu ülkeyi ve bu milleti, taşıyacağız"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti olarak 13 yıldır gece gündüz çalıştıklarını ve buna devam edeceklerini belirterek, "inşallah, cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıl dönümünde, bu ülkeyi ve bu milleti bize vasiyet olarak bırakılan o cümlenin hakkını verecek şekilde, muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki o hedefe bu ülkeyi ve bu milleti, taşıyacağız" dedi.

Müezzinoğlu, Hayrabolu Devlet Hastanesi Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, Türkiye'de özellikle sağlık hizmeti sunumunda, insanların bu alanda hiçbir sıkıntı yaşamadan, her türlü güvencesi olsun anlayışıyla çalıştıklarını söyledi.

En gencinden en yaşlısına, en fakirinden en zenginine kadar, sağlık alanında, "hasta olursam çaresiz kalırım" korkusunu vatandaşların yaşamaması gerektiğini ifade eden Müezzinoğlu, "Onun için başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a gönül dolusu teşekkür ediyoruz. 2003 yılında şunu söyledi: 'fakir, fukara, yaşlı, engelli, darda, zorda hangi durumda olursa olsun, benim bütün vatandaşlarım sağlıkta hakkaniyetli sağlık hizmetini alacaktır. Bunun önünde bütün engelleri kaldırıyoruz' dedi ve kaldırdık. İnşallah daha iyisini, daha güzelini daha modernini en ideal şekilde, yıl sonu itibariyle Hayrabolu'ya da kazandıracağız" diye konuştu.

Bazılarının Atatürk'ün gölgesine yan gelip yatarak Atatürkçülük yaptıklarını ifade eden Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

"Bazıları, Atatürk'ü kullanarak geçiniyorlar. Halbuki büyük Önder diyor ki bu millete muasır medeniyet seviyesinin üzerinde yer yakışır. Bunu başarabilmek için, akıl gerekir, emek gerekir, gece gündüz demeden çalışmak gerekir. Biz AK Parti olarak 13 yıldır gece gündüz çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz ve inşallah, cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıl dönümünde, bu ülkeyi ve bu milleti bize vasiyet olarak bırakılan o cümlenin hakkını verecek şekilde, muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki o hedefe bu ülkeyi ve bu milleti, taşıyacağız."

"Türkiye'nin yükselişinden rahatsız olanlar var"

Müezzinoğlu, Türkiye'nin bu yükselişinden, dünyayla yarışından rahatsızlık duyanların olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

"Bu yarıştan Almanya rahatsız oluyor. Fransa rahatsız oluyor. İngiltere, İsrail şu veya bu rahatsız oluyor. Onların rahatsız olmasını anlıyorum. Çünkü Almanya güçlü bir Türkiye istemez. İngiltere güçlü bir Türkiye istemez. İsrail, Fransa güçlü bir Türkiye istemez. Ama isteseler de istemeseler de biz millet olarak o hedefe kilitlendik, yürümeye ve koşmaya devam edeceğiz. Benim anlamakta zorlandığım içerideki Fransızlar, benim anlamakta zorlandığım içerideki Almancılar, benim anlamakta zorlandığım bu ülkenin, bu milletin o muasır medeniyetler seviyesinin üzerindeki hedefe yürüyüşünden rahatsız olan millet için siyaset yapıyorum diyen, halk için siyaset yapıyorum diyen ve milleti kullanarak, belirli grupların hizmetinde olan, güç odaklarının hizmetinde olan ne yazık ki muhalefetimiz."

"Muhalefet, millet derdi olmayan bir muhalefet" diyerek, muhalefet partilerini eleştiren Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"Milleti merkeze almayan bir muhalefet. Milletin hak ve hukukunu korumayan bir muhalefet. Bu milletin Almanya ile yarışından, Fransa'yla, İngiltere'yle yarışından onur ve gurur duyamayan bir muhalefet. Yalnız ayrıştıran, yalnız dedikodu üreten, yalnız fitne fesat üreten, yalnız milli iradenin ümüğünü sıkmak isteyenlerle yolculuk yapma anlayışı olan bir muhalefet. Allah bu muhalefetin şerrinden milletimizi korusun. Çünkü, bu anlayıştaki siyasi anlayışların geçtiğimiz dönemde çok ağır bedellerini milletçe ödedik. 70'li yıllarda ödedik, 60'lı yıllardı ödedik, 80'li yıllarda ödedik, 90'lı yıllarda ödedik hala milletin hak ve hukukuna karşı tuzaklar kurulmasına destek veriyorlar. Çukurlar kazılmasına destek veriyorlar. 'Birlikte büyük milletiz, birlikte büyük hedeflerimiz var, bu büyük hedeflere birlikte yürüyebiliriz' diyemiyorlar. Hala bu millete yakışan özgürlükçü, milleti merkeze alan bir anayasayı yapmaktan köşe bucak kaçıyorlar. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar. Milletle beraber yürüyen AK Parti, milletle beraber onları mutlaka bir köşeye sıkıştıracak ve gereğini hep beraber yapacağız inşallah."

Konuşmaların ardından, Müezzinoğlu, Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, AK Parti milletvekilleri ve beraberindekiler, butona basarak yeni Hayrabolu Devlet Hastanesi'nin temelini attı.

Törenin ardından, Hayrabolu Devlet Hastanesindeki sağlık çalışanları ve hastaları ziyaret eden Müezzinoğlu, daha sonra ilçeden ayrıldı.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Temel Atma Töreninde
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Temel Atma Töreninde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Yahyalı'da Mitinge Katıldı
    15:58 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Yahyalı'da Mitinge Katıldı

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhur İttifakı ile Yahyalı ilçesinde düzenlenen mitinge katıldı. Büyükkılıç'ın yanı sıra AK Parti ve MHP ilçe başkanları, milletvekilleri, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyeleri, muhtarlar ve ilçe sakinleri de mitinge katıldı. Büyükkılıç, konuşmasında eser ve hizmet siyaseti yaptıklarını vurgulayarak, Yahyalı'da yapılan hizmetlerin önemine değindi. Milletvekilleri ve ilçe başkanları da Yahyalı'nın Cumhur İttifakı'nın kalesi olduğunu belirtti.

  • Gebze'de çıkan kavgada 16 yaşındaki genç öldürüldü
    15:56 Gebze'de çıkan kavgada 16 yaşındaki genç öldürüldü

    Kocaeli'nin Gebze ilçesinde çıkan kavgada 16 yaşındaki Kademcan'ın öldürülmesiyle ilgili bir kişi tutuklandı, bir kişi serbest bırakıldı. Olayın ayrıntıları da ortaya çıktı. Kız meselesi sebebiyle çıkan tartışma kavgaya dönüşürken, M.E. isimli şüpheli havaya ateş açtıktan sonra grubun üzerlerine gelmesi üzerine bir kez daha ateş etti. Bu sırada kurşunlar 16 yaşındaki Kademcan'a isabet etti ve genç hayatını kaybetti. Şüphelilerden M.E. tutuklanırken, E.K.D. ise yurt dışı çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı.

  • Eskişehir'de Alkol Hırsızı Şahıs, Bıçakla Tehdit Etti
    15:55 Eskişehir'de Alkol Hırsızı Şahıs, Bıçakla Tehdit Etti

    Eskişehir'de bir marketten alkol çaldığı iddia edilen şahıs, yeniden markete gelerek çalışanları bıçakla tehdit etti. Şüpheli, market çalışanlarının takibi sonucu bir apartmanda yakalandı.

  • Gazi Konut, Güneyşehir'deki 500 konutun anahtar teslim törenini düzenledi
    15:55 Gazi Konut, Güneyşehir'deki 500 konutun anahtar teslim törenini düzenledi

    Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Gazi Konut tarafından Güneyşehir bölgesinde yapımı süren 500 konut için anahtar teslim töreni düzenlendi. Törende, yapılan konutların örnek daireleri gezildi ve anahtarlar hak sahiplerine verildi.

  • Aydın'da yerel seçimler için sağlık personeli görev yapacak
    15:55 Aydın'da yerel seçimler için sağlık personeli görev yapacak

    Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için Aydın'da 882 bin 124 seçmenin oy kullanması beklenirken, hastanede yatan veya evde sağlık hizmetlerinden faydalanan vatandaşlar için de İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde seçim günü 260 sağlık personeli görev yapacak.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda Para Sayma Görüntüleri Soruşturması
    15:53 CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda Para Sayma Görüntüleri Soruşturması

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada, iş insanı Hüseyin Köksal'ın ifadesi alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında birçok kişinin ifadesi alınmıştı.

  • Sivas'ta üniversite öğrencileri Filistin için yürüdü
    15:50 Sivas'ta üniversite öğrencileri Filistin için yürüdü

    Sivas'ta üniversite öğrencileri, İsrail'in Gazze'de devam ettirdiği katliam ve soykırımı protesto etmek amacıyla yürüyüş gerçekleştirip, ardından basın açıklaması yaptı. Yürüyüşe Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldız ile öğrenciler katıldı. Yapılan basın açıklamasında, İsrail'in insanlık suçlarına ortak olan ülkelere tepkisiz kalmadıklarını göstermek ve bu zulmü protesto etmek için bir araya geldikleri ifade edildi.


Advertisement