Sağlık Çalışanları Sahnede Buluştu - Son Dakika
Güncel

Sağlık Çalışanları Sahnede Buluştu

Doktorlar, hemşireler ve sağlık çalışanlarından oluşan Grup Her Telden, Bornova Belediyesi ve Ege Üniversitesi Madde Bağımlılığı Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü işbirliğiyle düzenlenen konserde müzik ziyafeti çekti.

09.06.2015 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bornova Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen konserde Zülfü Livaneli şarkılarını seslendiren Grup Her Telden büyük beğeni topladı

İzmir'de 2012 yılında hemşirelik haftası kutlamaları planlanırken doğan Grup Her Telden performansıyla begeni topluyor. Bornova Belediyesi ve Ege Üniversitesi Madde Bağımlılığı Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsü'nde (BATI) işbirliğiyle düzenlenen konserde Büyükpark içindeki Nikah Salonu'nda sahneye çıkan grup, Zülfü Livaneli şarkılarından oluşan repertuvarıyla izleyenlere muhteşem bir gece yaşattı.

Grup Her Telden, BATI Enstitüsü Sekreteri Hasan Şahin, Dr. Hulusi Şam, Dahiliye Uzmanı Levent Elgün, Ege Üniversitesi Organ Nakli Merkezi Başhemşiresi Nebile Özdemir, Avukat Fikret Elgün, Psikiyatri Profesörü ve BATI Enstitüsü Müdür Yardımcısı Ender Altıntoprak, Ege Üniversitesi Periton Diyaliz Hemşiresi Betül Ünal ve Ege Üniversitesi Konservatuvarı Halk Oyunları 1. Sınıf Öğrencisi Okan Okçu'dan oluşuyor.

Konserin ardından Bornova Belediye Başkan Yardımcısı Belgüzar Başer Köpüklü, grup üyelerine çiçek vererek teşekkür etti. Grup Her Telden ise konserin düzenlenmesine katkıda bulunanlara fidan sertifikası hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sağlık Çalışanları Sahnede Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak
    18:47 Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak

    Malatya Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağını duyurdu. Seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısında, 2 bin 785 emniyet ve 2 bin 59 jandarma personelinin görev alacağı belirtildi. Toplamda 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, güvenli bir ortam sağlamak için tüm kamu kurumları işbirliği içinde çalışacak.

  • Metrobüste sıra kavgası kamerada
    18:46 Metrobüste sıra kavgası kamerada

    Avcılar'da metrobüs içerisinde iki yolcu arasında çıkan sıra kavgası cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Tartışma metrobüse binen diğer yolcuların müdahalesiyle sona erdi.


Advertisement