Sağlık Çalışanlarından Kızılay'a Kan Bağışı - Son Dakika
Yaşam

Sağlık Çalışanlarından Kızılay'a Kan Bağışı

Sağlık Çalışanlarından Kızılay\'a Kan Bağışı

Türk Kızılay Derneği Kan Merkezi tarafından Denizli'deki kan stoğunun tükendiğinin açıklanmasının ardından Denizli Kamu Hastaneler Birliği harekete geçti.

14.08.2014 14:47  Güncelleme: 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılay Derneği Kan Merkezi tarafından Denizli'deki kan stoğunun tükendiğinin açıklanmasının ardından Denizli Kamu Hastaneler Birliği harekete geçti. Genel Sekreter Osman Acar ve birliğe bağlı çalışanlar, Kan Merkezi'ne giderek kan bağışında bulundu.

Kızılay Kan Merkezi'ne Op. Dr. Osman Acar'ın yanı sıra İdari, Tıbbi ve Mali Hizmetler Başkanları, Denizli Devlet, Servergazi Devlet ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi idarecileri ve genel sekreterlik çalışanları katıldı. Kızalay Kan Merkezi'nin kan stoğunun tükenmesiyle ilgili çağrısına cevap vermeye çalıştıklarını söyleyen Genel Sekreter Op. Dr. Osman Acar birliğe bağlı idarecilerle kan bağışında bulunduklarını söyledi. Acar, kanın her zaman ihtiyaç olduğunu belirterek, "Denizli'de Kızılay Kan Merkezi tarafından yapılan açıklamalar sonucunda kan stoğu konusunda sıkıntı olduğunu öğrendik. Kan Merkezi'nin topladığı kanların büyük bir kısmının birliğimize bağlı kurumlarda kullanıldığını da düşünürsek Kan Merkezi'ne ilk desteği biz verelim diye düşündük. Her kan bir insanın hayatını kurtarabilir. Hem sağlık açısından da kan vermek gerekiyor. Bu anlamda hem kendimiz kan verdik hem de tüm Denizlili vatandaşlarımıza çağrıda bulunarak kan vermeye davet ediyoruz" dedi.

Kızılay Kan Merkezi Müdürü Mustafa Balıkçıoğlu da Genel Sekreter Op. Dr. Osman Acar ve ekibine göstermiş oldukları duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederken, 18 -65 yaş arası sağlıklı olan herkesi kan bağışına beklediklerini söyledi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Sağlık Çalışanlarından Kızılay'a Kan Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement