Sağlık Evi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Sağlık Evi Açıldı

Sağlık Evi Açıldı

Hayırsever Nuran Çetinkaya ve Havran Belediyesi işbirliği ile Dereören Mahallesine yapılan Ersal Durhan Çetinkaya Sağlık Evi’nin açılışı gerçekleşti.

13.11.2016 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayırsever Nuran Çetinkaya ve Havran Belediyesi işbirliği ile Dereören Mahallesine yapılan Ersal Durhan Çetinkaya Sağlık Evi'nin açılışı gerçekleşti.

Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Emin Ersoy, Balıkesir Halk Sağlığı Müdürü Refik Budak, Jandarma Komutanı Volkan Öz, Emniyet Müdürü İsmail Tur, Dereören Mahalle Muhtarı Nuri Yıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Asarlı, Hayırsever Nuran Çetinkaya, Daire Müdürleri, Dereören Mahalle sakinleri katıldı. Açılış öncesi İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Emin Ersoy, İl Halk Sağlığı Müdürü Refik Budak Hayırsever Nuran Çetinkaya, birer konuşma yaptılar.

Belediye Başkanı Emin Ersoy "Nurhan Çetinkaya hanımefendi bir yıl önce beni ziyaret ederek rahmetli eşi adına eşinin mahallesi olan Dereören mahallemize Sağlık Evi yapmak istediğini; eşinin adını doğup büyüdüğü mahallede yaşatmak istediğini söyledi. Belediyemize ait yeri Sağlık Evi olması için tahsis ettik. Belediyemiz Dereören Mahalle Muhtarlığımız ve Hayırsever Nurhan Çetinkaya hanımefendinin çabaları sonucunda bugün Sağlık Evimizi faaliyete geçiriyoruz emek veren tüm kurum ve kuruluşlara Hayırsever Nurhan Çetinkaya ve aile fertlerine teşekkür ederim"dedi. Nurhan Çetinkaya ise "Sağlık Evi konusunu Belediye Başkanımıza açtım. Başkanımız bir hafta sonra protokol imzalanacağını söyledi. Bu kadar kısa sürede sonuç alacağımı tahmin etmiyordum. Bugün dünyanın en mutlu insanı benim. Eşimin adı hayırlı bir yatırımda ömür boyu yaşayacak. Her şehre Yasin Öztürk gibi bir Kaymakam Emin Ersoy gibi bir Belediye Başkanı lazım" diyerek memnuniyetini dile getirdi. Havran Müftüsü Ahmet Alınmaz Sağlık Evi'nin açılış duasını gerçekleştirdi. Kurdela kesimi sonrası Kaymakam Yasin Öztürk ve Belediye Başkanı Emin Ersoy, Nurhan Çetinkaya'ya plaket takdim ettiler. Açılışa katılanlar daha sonra sağlık evini ziyaret etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlık Evi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement