Sağlık Hizmetleri Myo'dan Refleksoloji Semineri - Son Dakika
Yerel

Sağlık Hizmetleri Myo'dan Refleksoloji Semineri

Sağlık Hizmetleri Myo\'dan Refleksoloji Semineri

Harran Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından Harran Üniversitesinin 25. yıl etkinlikleri kapsamında ‘’El ve Ayaklarımızdan Gelen Doğal Sağlık’’ isimli seminer düzenlendi.

17.03.2017 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Harran Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından Harran Üniversitesinin 25. yıl etkinlikleri kapsamında "El ve Ayaklarımızdan Gelen Doğal Sağlık" isimli seminer düzenlendi.

Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde gerçekleşen seminere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bürhan Akpunar, Genel Sekreter Yrd.Doç.Dr. Akif Nacar, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Akan, Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Koyuncu, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Refleksoloji Terapi Uzmanı ve Klinik Refleksolog Bilal Yalçıner tarafından sunulan seminerde Refleksolojinin tanımı, türleri ve uygulama alanları hakkında bilgiler verildi.

Refleksolojinin bugün destekleyici yada tamamlayıcı tedaviler arasında yer aldığı söyleyen Klinik Refleksolog Yalçıner, "Sinir noktalarını belirli tekniklerle uyarmak ortaya elektrokimyasal mesajları çıkarır, bu da nöronların yardımı ile ilgili organı uyarır. Sağlıklı bir yaşam, en önemli organlarımız olan el ve ayak sağlığının yerinde olmasıyla olur. Bunun içinde Refleksoloji Terapi çok önemli bir tedavi yöntemidir" diyerek ayak sağlığı konusunda önemli bilgiler verdi.

Refleksolog Bilal Yalçıner, seminer sonunda soru cevap kısmında refleksoloji hakkında merak edilen soruları da cevaplandırdı.

Yaklaşık bir buçuk saat devam eden seminerin sonunda Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bürhan Akpunar Bilal Yalçıner'e plaket takdim etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlık Hizmetleri Myo'dan Refleksoloji Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement