Sağlık (Medula Uygulamalarında) ve Sigortacılık İşlemlerinde Yapılacak Kesinti Hakkında Duyuru - Son Dakika
Güncel

Sağlık (Medula Uygulamalarında) ve Sigortacılık İşlemlerinde Yapılacak Kesinti Hakkında Duyuru

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü Birim Adı: Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü / Bilgi Sistemleri ve Siber Güvenlik Daire Başkanlığı 24.12.2014 DUYURU SAĞLIK (MEDULA UYGULAMALARINDA) VE SİGORTACILIK İŞLEMLERİNDE YAPILACAK KESİNTİ HAKKINDA DUYURU Kurumumuz performans iyileştirme çalışmaları devam etmekte olup, gelişen teknolojiye göre yazılımlarımız ve donanımlarımız sürekli güncellenmektedir.

24.12.2014 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü

Birim Adı: Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü/ Bilgi Sistemleri ve Siber Güvenlik Daire Başkanlığı

24.12.2014

DUYURU

SAĞLIK (MEDULA UYGULAMALARINDA) VE SİGORTACILIK İŞLEMLERİNDE YAPILACAK KESİNTİ HAKKINDA DUYURU

Kurumumuz performans iyileştirme çalışmaları devam etmekte olup, gelişen teknolojiye göre yazılımlarımız ve donanımlarımız sürekli güncellenmektedir. Bu kapsamda yapılacak iyileştirme çalışmalarına 24 Aralık 2014 tarihinde saat 23:00’de başlanılacak ve 25 Aralık 2014 tarihinde saat 02:00’de (3 saat) (Çarşamba gününü Perşembe gününe bağlayan gece) sonlanacak şekilde planlama yapılmıştır. İşlem süresince sözleşmeli sağlık hizmet sunucuları MEDULA Uygulamalarında ve Sigortacılık İşlemlerinde hizmet verilemeyecektir. Bilgilerinize rica ederim.

Kaynak: SGK

Son Dakika Güncel Sağlık (Medula Uygulamalarında) ve Sigortacılık İşlemlerinde Yapılacak Kesinti Hakkında Duyuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement