Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Ensarioğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Ensarioğlu Açıklaması

Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, hükümetle sendikalar arasında imzalanan toplu sözleşmenin önemli olduğunu belirterek, "Teşkilatımızla birlikte gerek toplu sözleşme öncesinde yaptığımız yoğun çalışmalar, gerekse toplu sözleşme sürecinde ortaya koyduğumuz kararlı mücadelemiz sonucunda sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız adına çok önemli kazanımlar elde ettik" dedi.

24.08.2015 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, hükümetle sendikalar arasında imzalanan toplu sözleşmenin önemli olduğunu belirterek, "Teşkilatımızla birlikte gerek toplu sözleşme öncesinde yaptığımız yoğun çalışmalar, gerekse toplu sözleşme sürecinde ortaya koyduğumuz kararlı mücadelemiz sonucunda sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız adına çok önemli kazanımlar elde ettik" dedi.

Ensarioğlu, yaptığı açıklamada, kamu görevlileri ile memur emeklilerinin 2016-2017 yıllarındaki mali ve sosyal haklarını içeren toplu sözleşmeyle hükümet ile sendikalar arasında imzalanan toplu sözleşmenin önemine değinerek, önemli kazanımlar elde edildiğini söyledi.

Çalışanlar için mücadeleye devam edeceklerini ifade eden Ensarioğlu, "Bugüne kadar çalışanlarımızın yaşadığı mağduriyetleri gidermek adına sürdürdüğümüz mücadele bundan sonra da hız kesmeyecektir. Üyelerimizin haklı talep ve beklentilerinin tamamı kazanıma dönüşene kadar sendikal mücadelemize devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Ensarioğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement