Sağlık-Sen Genişletilmiş Bölge Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Sağlık-Sen Genişletilmiş Bölge Toplantısı Yapıldı

Sağlık Sen'in Genişletilmiş Bölge Toplantısı Çorum, Amasya, Çankırı, Samsun, Sivas ve Tokat Şubelerinin katılımıyla Hamamözü'nde yapıldı.

16.12.2014 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık-Sen'in Genişletilmiş Bölge Toplantısı Çorum, Amasya, Çankırı, Samsun, Sivas ve Tokat Şubelerinin katılımıyla Hamamözü'nde yapıldı.

Bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Sağlık-Sen teşkilatının büyük bir aile olduğunu, bu büyük ailenin sağlık çalışanları adına bugüne kadar pek çok kazanıma imza attığını belirterek, yeni kazanımlar elde etmek adına daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Çözümsüzlük adına bazı kesimlerin çeşitli oyunlar ürettiğini ancak Sağlık-Sen'in hiçbir zaman çözümsüzlüğün tarafında olmadığını ifade eden Memiş, eğer ortada bir sorun varsa bunu masaya taşıyarak ilgili bakan ya da bürokratlarla görüşerek çözüme ulaşmaya çalıştıklarını belirtti.

Sağlık çalışanlarına yıpranma payı verilmesini yıllardır çeşitli platformlarda ifade ettiklerini kaydeden Memiş, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a konuyu anlattığımızda bize hak verdi ve 5 yıla 1 yıl yıpranma payı verilmesi talimatını verdi. Bunun haricinde ek ödemelerin emekliliğe yansıtılması, sağlık çalışanlarına yönelik şiddete karşı önleyici tedbirlerin alınması gibi konularda da taleplerimiz ve çalışmalarımız sürecek. Sağlık çalışanlarının hak ettiği özlük haklarını elde edebilmesi için mücadelemizi her platformda sürdürmeliyiz" dedi.

Toplantıya, Memiş'in yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları Kemal Çırak, Mutlu Kaya ve Abdülaziz Arslan, Çorum, Amasya, Çankırı, Samsun, Sivas ve Tokat Şube Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sağlık-Sen Genişletilmiş Bölge Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement