Sağlık-sen İzmir'de 43 Kurumun 27'sinde Yetki Aldı - Son Dakika
Yerel

Sağlık-sen İzmir'de 43 Kurumun 27'sinde Yetki Aldı

Sağlık-sen İzmir\'de 43 Kurumun 27\'sinde Yetki Aldı

Sağlık-Sen İzmir Şube Başkanı Ekrem Özdemir, İzmir’deki 43 kurumun 27’sinde yetkiyi alarak önemli bir başarıya imza attıklarını açıkladı.

22.05.2015 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık-Sen İzmir Şube Başkanı Ekrem Özdemir, İzmir'deki 43 kurumun 27'sinde yetkiyi alarak önemli bir başarıya imza attıklarını açıkladı. Özdemir, "Önümüzdeki dönemde teşkilatımızı daha da güçlendirerek tüm kurumlarda yetkiyi almak için mücadele edeceğiz" dedi.

Sağlık-Sen İzmir Şube Başkanı Ekrem Özdemir, İzmir'de üye sayılarını 6 bin 800'e çıkarttıklarını ifade etti. 43 sağlık kurumunun 27'sinde yetkiyi aldıklarını kaydeden Özdemir, "İzmir'de Güney ve Kuzey Kamu Hastanelerini Genel Sekreterliği, Sağlık Müdürlüğü olmak üzere İzmir'deki 43 sağlık kurumunun 27'sinde yetkiyi aldık" dedi.

Özdemir, önümüzdeki yıl tüm kurumlarda yetkiyi almak için mücadele edeceklerini dile getirerek, "Sağlık-Sen olarak genel yetkili sendika olmakla sorumluluğumuzun ve yükümüzün daha da arttığının bilincindeyiz. Değerli üyelerimizden aldığımız güçle Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarının haklarını kazanma yönündeki mücadelemiz dün olduğu gibi bundan sonrada artarak aralıksız sürecektir. Bu süreçte emeklerini esirgemeyen sendikamızın genel merkez yöneticileri, sahada alın teri akıtan İzmir şubemizin yönetim kurulu üyelerine, hastane temsilcilerimize ve manevi desteğiyle yanımda olan biricik eşime çok teşekkür ediyorum. Allah hepimizden razı olsun" diye konuştu.

Sağlık-Sen İzmir Şube Başkanı Ekrem Özdemir, kısa zaman içerinde sendikalarının gündeme getirdiği, 'yıpranma payı' ve 'lisans tamamlama' konularında da güzel haberler vereceklerini de sözlerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlık-sen İzmir'de 43 Kurumun 27'sinde Yetki Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement