Sağlık-Sen Manisa Şubesi 20 Eylül'de Sandığa Gidecek - Son Dakika
Yerel

Sağlık-Sen Manisa Şubesi 20 Eylül'de Sandığa Gidecek

Sağlık-Sen Manisa Şubesi 20 Eylül\'de Sandığa Gidecek

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Sağlık-Sen Manisa Şubesi, 20 Eylül’de 4. olağan genel kurulunu gerçekleştirecek.

05.08.2014 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Sağlık-Sen Manisa Şubesi, 20 Eylül'de 4. olağan genel kurulunu gerçekleştirecek. Genel kurulda 150 delege yeni başkanı seçmek için sandık başına gidecek. Mevcut başkan Mustafa İrğat ve eski başkan Yüksel Ülker, Genel Kurul'da aday olduklarını açıkladı.

Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrğat, Genel Merkez tarafından alınan karar doğrultusunda genel kurulun 20 Eylül'de gerçekleşeceğini söyledi. Seçim hazırlıklarına 1 Ağustos itibariyle başladıklarını ifade eden Başkan İrğat, Manisa'da ilk defa delege adaylarının kendi özgür iradesiyle seçimlerde oy kullanacağını belirtti. İrğat, 150 delege için 258 kişinin başvurduğunu kaydetti. Bu rakamın 4. Olağan Genel Kurulunu yapan bir sendika için çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan İrğat, "Seçildiğimiz ilk günden beri demokrasiyi daha çok önemseyen, kurumsallaşmayı daha çok önemseyen bir vizyonla hareket ediyoruz. Hiçbir surette delege seçimi yapılmadan seçimler yapılırken, biz bu süreci gayet demokratik bir şekilde gerçekleştiriyoruz. 7-11 Ağustos tarihleri arasında müracaat eden 258 arkadaşımız için kendi kurumlarında sandık kurulacak" dedi.

Aday olanlara seçimde başarılar dileyen İrğat, 20 Eylül 2012'deri başkan olarak görev yaptığını belirterek, kendisinin de yeniden aday olduğunu söyledi. İrğat, seçimlerin sağlık camiasına hayırlı olmasını diledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlık-Sen Manisa Şubesi 20 Eylül'de Sandığa Gidecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement