Sağlık-Sen Üyeleri Dolar Bozdurdu - Son Dakika
Güncel

Sağlık-Sen Üyeleri Dolar Bozdurdu

Sağlık-Sen Kırşehir Şubesi üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine dolar bozdurdu.

07.12.2016 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık-Sen Kırşehir Şubesi üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine dolar bozdurdu.

Toplu halde döviz bürosuna giden üyeler, bozdurdukları dolar karşılığında Türk lirası alarak başlatılan kampanyaya katkı sundu. Şube Başkanı Necati Yılmaz, yaptığı açıklamada, bu anlamlı davranışlarından dolayı üyelerini kutladı.

"Üyelerimizin 'çorbada bizim de tuzumuz olsun' diyerek böyle bir davranışta bulunmaları bizi çok mutlu etti." diyen Yılmaz, kamu kurumlarında çalışanlar başta olmak üzere tüm vatandaşları dolarlarını bozdurmaya davet ettiklerini belirtti.

Yılmaz, "Cumhurbaşkanımızın davetine icabet eden Kırşehir Sağlık-Sen ve kadın kollarımız olarak 'çorbada bizim de tuzumuz olsun' diyerek karınca kararınca dolarlarımızı bozdurmaya geldik. Buradan Sayın Cumhurbaşkanımıza seslenmek istiyorum, asla yalnız değilsiniz. Dün yanınızdaydık bu gün de yanınızdayız, yarın da yanınızda olmaya devam edeceğiz. Tüm kamu çalışanlarına, tüm halkımıza sesleniyoruz, yastık altında ne kadar dolarları varsa az çok demeden damlaya damlaya göl olur, getirsinler, bozdursunlar. Bunu çocuklarının, torunlarının geleceği için yapsınlar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sağlık-Sen Üyeleri Dolar Bozdurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...


Advertisement