Sağlıkçılar İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Sağlıkçılar İftarda Buluştu

Sağlıkçılar İftarda Buluştu

Kamu Çalışanları Halk Sendikası Konfederasyonu Tekirdağ il temsilciliği, sağlık çalışanlarına bir iftar yemeği verdi.

03.08.2013 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamu Çalışanları Halk Sendikası Konfederasyonu Tekirdağ il temsilciliği, sağlık çalışanlarına bir iftar yemeği verdi. İftarda bir araya gelen devlet hastanesi, 112, acil servis çalışanları, okunan duaların ardından hep birlikte iftarlarını açtılar.

Tekirdağ'da görev yapan sağlık çalışanları, Kamu Çalışanları Hak Sendikası Konfederasyonu İl Temsilciliği'nin düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldiler. İftar yemeğine Tekirdağ Halk sağlığı Müdürü Mahmut Akdağ, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Ali Kafalı, 112 Şube Müdürü Zafer Soykırlı, Halk Sağlığı Destek Hizmetleri Şube Müdürü Mahmut Yılmaz, Kamu Sağlığı Şube Müdürü Sezgin Karaali, 112 Başhekimi Dr. Onur Akça, Hukuk İşleri Müdürü Melek Aygün ve sağlık çalışanları katıldı.

Yemekte konuşma yapan Kamu Çalışanları Hak Sendikası İl Temsilcisi Sacide Kazanç, "Hak arayışımızda ortak bir paydamız olması dileği ile bu yemeği düzenlemiş bulunuyoruz düzenlediğimiz iftara katılarak bizleri onurlandırdınız. Diğer bir ortak paydamız ise sendika olarak mücadelemiz sonucunda sendikamızın daha da büyümesi. Sağlık çalışanlarının sorunlarını daha hızlı çözmek olacaktır. Hak-Sen'e bağlı sendikaların görevi tüm kamu çalışanlarının ekonomik, sosyal, mesleki, demokratik hak ve menfaatlerini geliştirmektir. Sağlık çalışanı arkadaşlarımızın her türlü sorunlarında yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim." dedi.

VAKA ÇIKINCA YEMEĞİ BIRAKIP KOŞARAK GİTTİLER

Kamu çalışanları hak sendikası konfederasyonu il temsilciliğinin sağlık çalışanlarına verdiği iftar yemeği sırasında ilginç birde olay yaşandı. Yemeğe katılan nöbetçi görevli olduğu öğrenilen bir 112 ambulans ekibi yemeğe henüz başlamışlardı ki, aldıkları bir sağlık vakası anonsu ile yemeklerini bırakıp koşarak yardıma ihtiyacı olan bir vatandaşın bulunduğu adrese hızla gittiler.

Davetliler yenilen yemeğin ardından bir süre sohbet edip daha sonra ayrıldılar. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlıkçılar İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement