Sağlıkçılar ile Vatandaşlar İftar Sofrasında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Sağlıkçılar ile Vatandaşlar İftar Sofrasında Buluştu

Sağlıkçılar ile Vatandaşlar İftar Sofrasında Buluştu

Sağlık-Sen Tekirdağ Şubesinin düzenlediği iftar programında sağlık çalışanları ile vatandaşlar birlikte iftar yaptı.

03.07.2015 12:41  Güncelleme: 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık-Sen Tekirdağ Şubesi tarafından düzenlenen iftar programında sağlık çalışanları ile vatandaşlar birlikte iftar yaptı.

Tekirdağ Rüstem Paşa Camii bahçesinde düzenlenen iftar programında sağlık çalışanları yaklaşık bin kişi ile birlikte oruçlarını açtı. İftara Tekirdağ Sağlık-Sen Şube Başkanı Hamsa Öksüz, Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürü Hacı Bayram Zengin, Aile ve Sosyal Politikalar Tekirdağ İl Müdürü Hasan Yılmaz, Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Seyit Ali Gümüştaş da katıldı.

Güzel bir kalabalıkla birlikte iftar açmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Sağlık-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Hamza Öksüz, "İftara katılan Sağlık-Sen üyelerine ve vatandaşlara çok teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir ortamda bu kadar kalabalık iftar sofralarında orucumuzu açtığımız için çok mutluyum. Sağlılk-Sen üyeleri olarak kendimizi her konuda çok iyi yetiştirmeliyiz. Biz iyi olduğumuz zaman güçlü birey güçlü aileyi, güçlü aileler de güçlü toplumları ve nesilleri yetiştirir. Biz de güçlü olarak ve mazlumların dünyadaki sesi olamaya çalışarak çok daha güçlü bir Türkiye için çalışacağız" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlıkçılar ile Vatandaşlar İftar Sofrasında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement