Sağlıkçılar Proje Döngüsü Eğitimi Alacak - Son Dakika
Yerel

Sağlıkçılar Proje Döngüsü Eğitimi Alacak

Sağlıkçılar Proje Döngüsü Eğitimi Alacak

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile İpekyolu Kalkınma Ajansı, “Proje Döngüsü Eğitimi İle Adıyaman’da Sağlıkta Yeni Fikirlerin Hayata Geçirilmesi” adlı projenin protokolü imzalandı.

30.05.2016 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile İpekyolu Kalkınma Ajansı, "Proje Döngüsü Eğitimi ile Adıyaman'da Sağlıkta Yeni Fikirlerin Hayata Geçirilmesi" adlı projenin protokolü imzalandı.

Doğrudan Teknik Destek kapsamında Genel Sekreterliğimiz tarafından başvurulan "Proje Döngüsü Eğitimi ile Adıyaman'da Sağlıkta Yeni Fikirlerin Hayata Geçirilmesi" isimli proje destek almaya hak kazandı. Genel Sekreterlik ve birliğimize bağlı sağlık tesislerinde çalışan personellere Proje Döngüsü Eğitimi verilecek ve eğitime katılan sağlık personelleri ile araştırma geliştirme ekibi oluşturulacak.

Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Öz, "Sağlık tesislerine sürdürülebilir güven, dinamizm, verimlilik ve kalite kazandırma bağlamında kurumsal imaj ve itibar önemli rol oynamaktadır. Ekonomik kalkınmanın ve sosyal gelişmenin ihtiyaç duyduğu özelliklere sahip insan gücünün yetiştirilmesi diğer haliyle, sağlıkta sağlıklı insan gücünün kazanılması için eğitimin önemi kaçınılmaz bir hal almaktadır.

Bu amaçların gerçekleştirilebilmesi için yeni projelerin hazırlanması ve uygulanması gerekmektedir. Adıyaman ilinde sağlık alanında atılabilecek adımların izlenmesi, akılcı fikirlerin hayata geçirilmesi, teknolojinin takibi için çalışanlarımıza Proje Döngüsü Eğitimi verilmesi gerekliliği ortaya çıkmaktadır. Proje Döngüsü Eğitimi ile nitelikli insan kaynakları gücünün arttırılması yeni proje ve fikirlerin ortaya çıkması sağlıkta yeni bakış açıları oluşturarak kurumsal markalaşma yolunda kararlı adımlar atılmasını sağlayacaktır.

Bu kapsamda, Genel Sekreterliğimiz ve birliğimize bağlı sağlık tesislerinde çalışan personellerimize Proje Döngüsü Eğitimi verilecek olup, eğitime katılan sağlık personelleri ile Araştırma - Geliştirme Ekibi oluşturulacaktır. Böylelikle sağlıkta kaliteyi ve hizmet verimliliğini, hasta ve çalışan güvenliğini arttıracak ses getiren projeler ile öncelikle Güneydoğuda sonra da Türkiye' de örnek olmayı amaçladık" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlıkçılar Proje Döngüsü Eğitimi Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement