Sağlıklı Çocuk, Güvenli Gelecek" Projesi - Son Dakika
Yerel

Sağlıklı Çocuk, Güvenli Gelecek" Projesi

Sağlıklı Çocuk, Güvenli Gelecek" Projesi

Eğitim sonunda katılımcılara Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek.

16.04.2014 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt'ta ev ya da kreşlerde kayıt dışı ve sertifikasız olarak çalışan kadınlara yönelik "Sağlıklı Çocuk, Güvenli Gelecek" projesi hayata geçirildi.

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında başlatılan projenin 4 ay süreceğini belirten Proje Koordinatörü Savaş Karabulut, yaptığı yazılı açıklamada, eğitim sonunda katılımcılara Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verileceğini belirtti.

Karabulut, "Sağlıklı Çocuk, Güvenli Gelecek" projesinin bebek ve çocukların bakımını içerdiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Alanında uzman eğitmenlerce verilen eğitim sonunda kursiyerlerimize gerek bu alanda çalışma gerekse de aldıkları eğitimi iş koluna dönüştürebilmeleri için danışmanlık da yapılacağız. Yine projemiz kapsamında kursiyerlerimize aile içi iletişimin güçlendirilmesi eğitimleri de verilmektedir. Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında kursiyer eğitimleri haricinde il genelinde de çeşitli faaliyetler yapılacak. Amacı çocuk eğitimi olan bu kursumuz kapsamında yine çocuk eğitimiyle ilgili çeşitli yayımlar, toplantılar ve seminerlerde düzenleyeceğiz." - Bayburt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sağlıklı Çocuk, Güvenli Gelecek' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement