Sağlıkta Dönüşümün Mimarları Pazarkapı'yı Arşınladı - Son Dakika
Yerel

Sağlıkta Dönüşümün Mimarları Pazarkapı'yı Arşınladı

Sağlıkta Dönüşümün Mimarları Pazarkapı\'yı Arşınladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sağlık eski Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun ile birlikte Ortahisar ilçesinin Pazarkapı Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

24.05.2015 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sağlık eski Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun ile birlikte Ortahisar ilçesinin Pazarkapı Mahallesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Türkiye'de, sağlık alanında yaşanan dönüşümün mimarları olan dönemin Sağlık Bakanı Recep Akdağ, dönemin Sağlık Bakanlığı müsteşarı Gümrükçüoğlu ve dönemin müsteşar yardımcısı Tosun'u karşılarında gören vatandaşlar, sağlıkta yapılan reformlardan duydukları memnuniyeti dile getirirken, Akdağ, Gümrükçüoğlu ve Tosun'a teşekkür ettiler.

Vatandaşların sorularına tek tek yanıt veren Akdağ, sağlık alanında yaşanan olumlu gelişmelerin artarak devam etmesi için AK Parti'nin güçlenerek yoluna devam etmesi gerektiğini ifade ederken, "Trabzon nasıl Sağlık Bakanlığı eski müsteşarı Orhan Fevzi Gümrükçüğlu'na rekor oy vererek Trabzon'u teslim ettiyse şimdi de rekor oyla Nihat Tosun'u Meclis'e gönderecektir" dedi.

Vatandaşlarıyla olan sohbetlerinde 7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu ise, "Hiçbir siyasi ayrım yapmadan, Trabzon'a, Trabzonlu'ya en iyi hizmeti vermenin gayreti içindeyiz. Trabzon'un son yıllarda aldığı yatırımlarla çehresi değişti. Bunu muhalefet bile kabul ediyor, zira her şey açıkça görünüyor. İşte gelişim ve değişimin devam etmesi için 7 Haziran'da sandıkları patlatmalıyız. Bu seçim AK Parti ile diğerleri arasındaki seçimdir. Bu ülkenin Dışişleri Bakanlığı'nı dinleyip MOSSAD'a verenlere gerekli dersi sandıkta en güzel şekilde vermeliyiz. Vatandaşımız her şeyi çok iyi biliyor, her şey net olarak görüyor, Trabzon 7 Haziran'da gerekeni fazlasıyla yapacaktır" şeklinde konuştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Nihat Tosun da sohbetlerinde Trabzon'a AK Parti'nin yükselişini sürdürürken muhalefet partililerinin eriyiş içinde olduklarını kaydederken, Türk milletinin AK Parti'nin 7 Haziran akşamında AK Parti ile yeni bir destan daha yazacağını sözlerine ekledi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlıkta Dönüşümün Mimarları Pazarkapı'yı Arşınladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement