Şah Mat 2' Operasyonunda 11 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Şah Mat 2' Operasyonunda 11 Tutuklama

Şah Mat 2\' Operasyonunda 11 Tutuklama

Edirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından Edirne, İstanbul ve Van’da gerçekleştirilen ’Şah-Mat 2’ operasyonunda gözaltına alından 14 kişiden 11’i tutuklandı.

16.03.2015 20:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından Edirne, İstanbul ve Van'da gerçekleştirilen 'Şah-Mat 2' operasyonunda gözaltına alından 14 kişiden 11'i tutuklandı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince İstanbul, Hakkari ve Keşan'da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda piyasaya uyuşturucu madde sürdüğü öne sürülen 14 kişi gözaltına alınmıştı.

Daha önce gerçekleştirilen ve aralarında eski Uzunköprü Savcısı Ercan Karakılıç ve polis memuru Sami K.'nin de bulunduğu operasyonla bağlantılı olduğu belirtilen Şah Mat 2 operasyonunda ayrıca 29,5 kilo eroin de ele geçirildi.

Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı'nda ifadeleri alınan 14 kişi, daha sonra ise adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 14 sanıktan Mesut G., Yunus İ., Fikret C., Serdar Ç., Tufan S., Veysel A., Engin C., Mustafa K., Kazım K, Resul A. ile Sefer Ç., 'Uyuşturucu Madde İmalatı ve Ticareti Yapmak' ile 'Suç Örgütü Kurmak' suçlarından tutuklandı.

Tutuklanan 11 kişi, sağlık kontrollerinin yapılmasının ardından Edirne Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Mahkemeye çıkarılan 14 kişiden N.Y., S.T. ve B.K. ise tutuksuz olarak yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şah Mat 2' Operasyonunda 11 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement